Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Essence Studio Nails Extra Hidratáló Körömbalzsam

4.7
Hozzáadva 2013.03.20.by

tulipánfa

Az extra ápoló körömbalzsam értékes B5 provitamint, természetes méhviaszt és glicerint tartalmaz, valamint finom gyümölcsillatot hagy maga után. A körömbalzsam különösen hidratálja és pótolja a köröm és a körömágybőr nedvességtartalmát.

Kiszerelés: 12 ml

2018.07.14. 13:34

Nagyon jó termék!Kellemes az illata, gyorsan beszívódik, hidratál.

2015.10.03. 14:55

Nagyon szeretem, bár már régen használtam, most ismét előkerült. :) Nincs benne túl sok, remélem árusítják még, mert szívesen újra venném. Szuper jó illata van és jól hidratál, hamar beszívódik.

2015.03.08. 18:14

Leakciózva pillantottam meg a Rossmann-ban. És imádom! Gyorsan beszívódik, hidratál és kellemes illata van.

Utoljára szerkesztve: 2015.01.04. 11:22 - 2015.01.04. 11:21

Már egy ideje megvan, de nem igazán használtam, mert szerencsére nem olyan durván száraz a körömágybőröm. Most, hogy lenövesztettem a géllakkot, és a saját körmeimet erősítem az Essence Ultra Strong körömerősítőjével, folyamatos használatba vettem ezt a terméket is, mivel az erősítő lakk formaldehidet tartalmaz, ami nagyon kiszárítja a körmöt és a körömágybőrt. Írja is a termék, hogy ápoló olajat javasolt mellette használni. Lényeg a lényeg, jól hidratálja a kiszáradt területet, gyorsan beszívódik, a bemasszírozás után szinte azonnal tehetek-vehetek, nem fogok összekrémezni semmit. Az illata pedig egyszerűen mennyei, és még sokáig érezhető. :)

2014.03.05. 20:26

Finom illata van, hamar beszívódik. Nagyon ki tud száradni a körömágyam, és valamennyit segít rajta, de a hatékonyság kedvéért minden nap kell kennem. Tényleg hamar beszívódik, és utána kellemesen simának érzem az ujjaimat. Én azt vettem észre, mintha a körmeim picit gyorsabban nőnének tőle. Régebben volt egy másik essence-termék, pici átlátszó tégelyben volt, azt jobban szerettem, mert picit szilárdabb volt és jobban hidratálta a bőrömet, mint ez.

2013.12.22. 18:59

Csakis pozitívat lehet írni erről a termékről. Szép ápolt körmök elérésében nagyban segít, és olcsó. Tökéletes^^