Samponok

Faith In Nature Teafa Sampon

3.2
Hozzáadva 2011.12.09.by

lucacica

Hatékonyan ápolja a fejbőrt és segít megszüntetni a korpásodást. A teafaolaj az egyik leghatásosabb természetes fertőtlenítő. Erőteljes baktérium-, vírus- és gombaölő hatással rendelkezik. Kivételesen jó hatással van a hajra illetve a fejbőrre, kiválóan tisztítja és ápolja a zsíros vagy töredezett hajat, segít megszüntetni a korpásodást, csökkenti a fejbőr viszketését, szabályozza a faggyútermelődést.

2021.08.15. 22:43

Eddig 100 ml-nyit használtam el. Hatékonyan tisztítja a zsíros korpás fejbőröm, mindamellett nem nagyon szárítja (de egy kicsit igen), nem viszket a bőröm használat után. A hajam minimálisan sprőd lesz tőle, de eddig nem találtam jobbat, így ez a legjobb sampon zsíros korpára. Napokig korpamentes lesz használata után a fejem, amit jelenleg egy más sampon sem tudott elérni. Illata növényi, erős, illóolajos jellegű, de nekem ez kellemes, felüdítő. Lehet, hogy majd egy másik előmosó samponnal fogom használni, második mosásra, akkor talán a hajszálaim nem fogja annyira szárítani.

2017.03.30. 08:42

Régebben a kedvenc samponom volt, mert jól tisztított és meglepően fényessé tette az amúgy száraz hajam. Egy idő után viszont annyira kiszárította a fejbőröm, hogy hámlani kezdett és viszketett :/ Azóta nem merem újra megvenni.

2016.03.31. 13:14

Zsírosodásra vettem és nem segített egyáltalán.

2015.08.06. 12:06

Csalódtam. Korábban már volt egy Faith in nature rozmaringos samponom, azt nagyon szerettem. Aztán sajnos WU2-re váltottam, ami még zsírosabbá és korpásabbá tette a hajamat. Gyorsan visszaváltottam, s ezt a teafás sampont választottam. Alig javult a hajam... s a végét nagyon szárazzá teszi, holott kókuszolajjal és ricinusolajjal is táplálom.

2015.05.23. 21:22

Az első Faith in Nature samponom, és az addig véresre kapart, hajmosás után szinte azonnal csupa korpa, kiszáradt, viszkető, sebes fejbőrömet pár mosás után rendbe tette. Nagyon megszerettem, de mire a tubus végére értem a hajam teljesen kiszáradt, roncsolódott, alig lehetett kifésülni, pedig balzsammal használtam, és szénakazallá vállt, pedig csak épphogy vállig ér. Nagyon sajnáltam, mert a fejbőröm viszont szerette, és én is nagyon az illatát, csak épp a hajam lett tőle borzasztó.

2015.03.20. 10:42

Jo kis sampon, a korpat is visszavette, talan a zsirosodast is, arra nem vennek merget hogy ettol csuszott egy napot a hajmosas. Az illatat is szeretem, az allagat is, natur samponhoz kepest nagyon jol habzik. Ami nem tetszett, szaritas utan valami furcsa illata lett a hajamnak, ami egyatalan nem hasonlitott a teafara. A parom szerint semmi furcsa illat nem volt, en napokkal kesobb is ereztem.