Lelőhely: Parfümériák, online

Hozzáadva 2019.05.28.by

Csillagvirág

Kiadás éve: 2010

Illatcsalád: virágos-gyümölcsös

Fejjegyek: bazsarózsa, ananász, vodka, ibolya, barack, banánlevél, citrom

Szívjegyek: liliom, frézia, jázmin, jácint, ylang-ylang, gyöngyvirág, rózsa, calone

Alapjegyek: szantálfa, ámbra, pézsma, cédrus, styrax

Vásárold meg külső partnereinktől.

2025.03.29. 11:34

Amit én vettem annak kicsit másképp néz ki az üvege, gondolom az már az újabb/reformulált kiadás. Nincs rá panaszom, pontosan azt adja, amit ígér és mivel most akció volt rá így "viszonylag" olcsón beszereztem egy 30ml-es kiszerelést. Az utóbbi időben kicsit már megcsömörlöttem a sok cukros, csokis gorumand illatoktól, így tavasszal valami könnyedebbre, vizesebbre, frissebbre vágyom így elkezdtem keresni a számomra legmegfelelőbb friss és üde illatokat. Kezdtem a Mac Turqatic parfümmel, aminél akár meg is állhattam volna, mert minden tekintetben isteni finom, könnyed, de mégis friss és nőies illata van, de a tartóssága csapnivalóan rossz. Oké, hogy úgy voltam vele, elég már a testesebb, nehezebb parfümökből, de azért a pofátlanságnak is van egy határa, úgyhogy mentem tovább. Így esett erre a választásom. Kicsit féltem, hogy ez meg már túl erős lesz, de szerencsére egyáltalán nem. Erősebb, mint a Mac, de nem annyira erős, hogy ne lehessen hordani akár a nagymelegben is. Kellemesen frissítő, enyhén samponos beütése van. Sokan írták, hogy wc illatosító meg egyéb tisztítószer illata van, de szerencsére én ebből egyáltalán semmit nem érzek. Szerintem kifejezetten elegáns és jól harmonizálnak benne az illatjegyek. Bőrön valóban nem annyira ütős, bár az én bőrömön alapból nem marad meg semmi, úgyhogy érdemes hajba vagy ruhára fújni, úgy azért már más a helyzet. Ruhán addig marad rajta az illat míg ki nem mosod, a hajadban pedig hajmosásig. Nincs benne semmi csavar, semmi különleges, semmi szexi vagy izgalmas, ez egy ártatlan tavaszi/nyári "feel good" illat.

Utoljára szerkesztve: 2025.02.06. 20:25 - 2024.12.28. 11:43

Sajnos a tartossága az Yves Rocher parfümökhöz hasonló, azaz 1 órán belül eltűnik. Elhasználtam egy egész üveggel, szerettem, de az árát enyhén szólva nem éri meg. Nem szeretem a feltűnő parfümöket,de ennek az illatnak a tartóssága már kritikán aluli. 30ml ára most 30ezer ft körül van, a 100ml pedig 50 ezer ft (😀). Ha ez nem pénzkidobás,akkor semmi.

2024.12.28. 11:12

Szerintem ez van nekem, csak már az új üvegben. Friss, tavaszias illat. Nagyon kellemes, nem tolakodó. Annyira nem tartós, mint én azt szeretném, csupán ezért a -1 csillag.

2024.10.08. 09:28

Néhány éve nem tudom megúnni. Mindennapi illatom lett. Imádom. Nekem csak a reformulálás előtti darabjaim vannak. Az tartós, puha. Az új közelébe sem ér.

Utoljára szerkesztve: 2024.12.28. 20:06 - 2024.05.29. 09:11

15 ml-es mintát kaptam,üde,friss,nyári illat. Rajtam egyáltalán nem tartós,szinte hogy fújom már nem is érzem. Nem hiszem,hogy teljes kiszerelésben megvenném.

2024.01.30. 10:15

Ez az az illat, ami kellemes, finom, de valahogy nem hagy nyomot. Mintha nem lenne személyisége, mindenkinek tetszeni akarna, aztán végül kicsit tetszik is, de felejthető. Minden évben szaglászom a nyári szezon előtt, hogy végül is jó lenne, de minek. Nem is lesz befutó. Bezzeg a nagy előd, az Acqua di Gio női verziója! Érthetetlen az Armani, megszüntetett, átalakított egy nagy klasszikust, csinált egy sztenderd illatot.