Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
DFI
Megjelenés éve: 2013.
Illatcsalád: ciprusos-virágos
Fejjegyek: bergamot
Szívjegyek: rózsa, pacsuli
Alapjegyek: pézsma, borostyánkő
2019.01.19. 21:19
Féltem megvenni, mivel sokan a Coco Mademoiselle-hez hasonlítják, ami rajtam férfi arcszesz jellegűvé válik, de köszönhetően Kvinnek, egy fújást kipróbálhattam a csuklómon. Hú, de jó, hogy nem vettem meg! Amilyen finom a rózsaszín verzió rajtam, olyan bugyuta ez. - nem, semmi Cocós arcszeszes nincsen benne, cserébe pompás, gagyin szirupos gyümölcsös avonos katalógusillat. No de ilyen a bőrkémia. Azért ez senkit ne tántorítson el a kipróbálásától!
Utoljára szerkesztve: 2019.07.20. 20:30 - 2018.08.03. 09:03
Ez a Gres féle újragondolás nekem valahol a CM és a CM Intense között van, közelebb a CM-hez. Nem annyira undorítóan földes-kanos a pacsulija, de erősebb és nyersebb, mint a sima CM-ben. Ha ennyire lett volna csak erős/erőszakos a CM Intense akkor megtartottam volna. Szóval egy kicsit "testesebb" CM másolat, icipicit édesebb, mint az eredeti, de nem bántóan. Így nekem jobban is tetszik. Aki csak sima CM másolatot akar, az inkább vegyen Lazell vagy Madame Glamour parfümöt, 2000 Ft alatt vannak és szerintem szuperek. Gondolkodom még, hogy megvegyem-e az üveges verziót, mert bár elhiszem, hogy szép az üveg, meg minden, de akkor is csak egy másolat, az olyanokat meg fillérekért szokták dobálni tök jó minőségben. Update: azon vettem észre magam, hogy kifogyott az 5 ml-s fújósom, ami nálam csoda számba megy. Nyilván akkor kellett rájönnöm, hogy ez nekem kell, amikor már nem lehet kapni...azért rendeltem egyet Angliából :D velem nem szúrnak ki, ha parfümről van szó :DNem nyárra való, de állandóan rájártam, tetszik, hogy CM is, meg nem is, felnőttes is, meg nem is. Édes, de közben meg ha megszagolom, nem az jut róla eszembe, hogy ez (még egy) egy édes parfüm a polcomon. Mindenképp esti viselet, de mivel kevés esti parfümöm van (vagy talán egy sem), így nem érzem kidobott pénznek.
Utoljára szerkesztve: 2018.06.10. 23:19 - 2018.06.10. 22:59
Ambivalens érzéseim vannak vele kapcsolatban.Már majdnem Guerlain Black Perfecto, sok a hasonlóság - pacsuli, rózsa és pézsma - , de az rajtam inkább bon-bon meggyre emlékeztett, itt pedig egészen másról van szó.Beleszippantok, lehatol a gyomromig, ott összesűrűsödik és nagy sóhajtással távozik. És amíg bejárja ezt az utat, azt képzelem, illatjegyeken ugrándozik, pimasz akkordok a fejillattól a lecsendesedésig. Hatással van rám. Nem vallom be, hogy imádom.Helyette utánanézek ennek a csábító dögnek, én nem vallok színt, de meg akarom tudni az ő kis titkát.Ekkor ér a döbbenet, hogy mindössze 5 illatjegyből áll. Azonnal asszociálok az Alien-re, ami csak 3(!)-ból épül fel, mégis tömegek kedvence.Hirtelen átlagosnak érzem magam és ez csapásként ért. Beálltam a tömegbe, megvezettek, úgy építették fel az illúziót, hogy elhittem, sőt, magába szippantott. Szégyelljem vagy kerekedjek fölül és vállaljam?Az utóbbit választom, francba a marketinggel, a plakátokkal, úgy muzsikál rajtam, mint fűben a tücsök.Nem ő van rajtam. Ő és Én vagyunk.Az első fekete, ami igazán az, aminek lennie kell.
2017.06.16. 12:03
Az eddigi Gres parfümök közül,egyedül ez a Noir nyerte el a tetszésemet.Csak akkor éreztem a CM enyhén ciprusos illatát,amikor a dobozt kezdtem kibontani.Előtte olvastam a véleményeket,hogy hozzá hasonlítják.Mivel én azt imádom,tényleg meglepő volt,hogy már az elején azt érzem.Aztán próba után már nem igazán véltem felfedezni,néha mintha mégis,de egyébként enyhén füstös,enyhén édeskés,fűszeres.A Chanel Coco Noir-t nagyon akartam,de azzal nem tudtam azonosulni,.ezzel viszont igen.Én nappali viselethez használom,estére nekem több ,erőteljesebb illat kell.Viszont nem forró,napsütéses időben nyúlok érte,de nem is téli illatként fogom használni.A tartóssága rajtam kíváló,az üvege az gyönyörő.Abszolút 5 csillag.
Utoljára szerkesztve: 2016.07.14. 04:53 - 2016.07.13. 20:00
Update: basszus!!! Alvàshoz fújtam, ès reggelre a ruhàmon tènyleg CM edp !!!Nekem ez az illat nagyon bejön! Coco Mad-hez konkrètan semmi köze!!! Finom, puha, nagyon enyhèn füstös-púderes, ès ahogy telik az idő màr-màr mazsolàs-pacsulisnak èrzem. A kezdeti rózsàja sem savanyodik be rajtam, ez pedig nagyon ritka. Kissè konzervatívabb illat, nem trendi de ettől mèg nagyon is szerethető. Èn szemèly szerint hűvösebb időben ès/vagy alkalomra javasolnàm. Nagy melegben sok lehet, ès most kissè illanósabb is a vàrtnál, de hűvösben sztem ha lehet, mèg jobban imàdom majd!!! Viszont 5-öst csak akkor kap, ha ennèl azèrt tartósabb.Pàr hónap ès jövök update-lni.
2016.03.15. 20:02
A Coco M.sem vágyam, de gondoltam azert kiprobalom ezt ha mar annyira hasonlitjak őket egymashoz. Elsőre nagyon tetszett, másodszorra már szúrósnak es közönségesnek éreztem. Aztan nem fujtam tobbet magamra csak egyszer a fürdőnkbe szagtalanitásra. A Férjem ekkor bezzeg megjegyezte mi ez a jó illat.