Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Sephira
Concentré d'Orange Verte a Hermes ház citrus-aromás illata nők és férfiak számára 2004-ből Jean Guichard által narancssal, gyantával, pacsulival, bazsalikommal és cédrussal.
Illatcsalád: Citrusos-aromás
Illatjegyek: Narancs, Gyanta, Pacsuli, Bazsalikom, Cédrus.
2024.05.27. 09:43
Nehéz vele betelni.. a citrusos, nem túlkomplikált, természetes illatok kedvelőinek véleményem szerint kötelező darab, még ha picit valóban, inkább a férfi irányba is húz.Zamatos, lédús narancs, pici fanyar citrommal és ropogós zöld bazsalikommal. A maga nemében egy időtlen, ma is modernnek ható, nyári forróságban használatos mestermű.
2024.04.25. 08:59
Nem tudni biztosan, hogy ki alkotta ezt az illatot, a források ellentmondóak. De a lényegen ez mit sem változtat, egy nagyszerű zöld, üdítő illatról van szó. A modern úriember illata. Hiányzik belőle az a szappanos (néha mentás) jegy, ami az egykori oldschool illatokat a mai orr számára régimódivá teszi. Egyetlen oka van, hogy nem veszek belőle teljes üveggel: meglehetősen bőrközeli illat.
2016.12.17. 14:37
Ííííííí, nekem ő nagyon nem nőies. Nagyon kellemes citrusos illata van, amibe borotvahab illat keveredik, legalábbis az én orromnak. Ettől és szerintem a bazsalikomtól én inkább férfin tudom ezt az illatot elképzelni. Annak viszont nagyon vadító :) Olyan jól ápolt, éppen most borotválkoztam és szexre vagyok éhes pasi illata van :)))Valami nagyon finoman a Gres Cabochard illatát érzem a mélyén, de lehet, hogy megcsalnak az illat emlékeim.Fini illat pasiknak :-)!
2016.09.19. 16:37
Az Elemi Szerelem "illata". Kulonleges, mint nekem minden Hermes. Valoban keserunarancs illata van.