Hajápolók

Kallos Florillum Fény Hamvasító

4.4
Hozzáadva 2023.05.16.by

Odil

Megóvja az ősz hajat a sárgulástól, a hajszálak visszanyerik természetes ezüstös fényüket. Szőkített vagy szőkére festett hajnál is alkalmas a sárgulás megelőzésére.

2025.01.16. 15:23

4 csillag, csak mert eddig az Avon hamvasító samponjától még nem találtam jobbat és bár már nem lehet kapni sajnos, még mindig őrizgetek belőle 2 mosásra valót valamilyen különlegesebb eseményre. Florillum, nos őt a Notino-n lőttem, de sajnos ott a legdrágább, így inkább ajánlatos a fodrász kellékes, ott legalább az ár fix. Maga a termék ajánlott használati módja az lepkepuki, fél liter vízhez 10 csepp az nálam semmit sem ért, de az itteni ajánlások között találtam a hajpakolásos módszert, abba 10 csepp, ujjal összeverem 1 kis tálkába és fent marad a fejemen amíg a szokásos módon lezuhanyozom, majd 1 alapos öblítés után szép hamvas eredményt kapok. 💛💙

2024.10.25. 17:13

Én nagyon szeretem ezt a hamvasítót, talán ezzel tudom elérni a legegységesebb színt, és nem lesznek tőle a hajamban lila részek, mint pl. a Fanola samponjától.

2024.05.04. 11:52

Ez a legjobb hamvasító. Hajpakolásba keverem, fent hagyom a hajamon 1 órát, a sötétszőkére festett hajon megjelenő vörösességen sokat javít.

2024.04.11. 10:50

Ez a legjobb hamvasító, amit valaha próbáltam. Az itt olvasott pozitív vélemények hatására vettem meg. A kicsit sárgás árnyalatú ombre hajam nagyon szép hamvas árnyalatú lett tőle. Én hajpakolásba szoktam keverni kb. 10 cseppet, majd rajta hagyom 5-10 percig. Remélem soha nem vonják ki a forgalomból, mert amellett, hogy szuper termék, az ára is nagyon baráti.

2024.02.23. 17:50

Ár-érték arányban tényleg a legjobb és hozza is, amit kell! Hetente 1x elég használni.:)

2023.06.02. 21:12

Eddig sokféle hamvasítóval kísérleteztem, kisebb-nagyobb (inkább kisebb) sikerrel. Amióta bejött a nyár, a szőkére melírozott hajam átment sárgába. A Matrix hamvasító samponját használtam eddig Kallos hamvasító pakolással kiegészítve (a sampon semmit sem ér önmagában....) A fodrászkellékesben ajánlotta az eladó a Florillumot, javaslata alapján 10 cseppet a samponhoz keverve kezdésnek. Rutinos hamvasítóként kb 20 cseppel kezdtem, a samponos mosással nem hozta meg a kívánt hatást, így a következőképp folytattam: feltettem a hamvasító pakolásomat, majd egy hajfestő kesztyűvel a Florillumot töményen a tenyerembe locsoltam, úgy kentem fel a pakolásos hajamra. Fésűvel összefésültem és 2-3 percig hagytam "érni". Elképesztő a hatás, igazi hamvas, ezüstös színt kaptam a csibesárga helyett. Nem fehér, nem lila, nem sárga. Itt-ott lett egy lehelletnyi, minimális lilás tónusa, de ahogy megszáradt a hajam ez eltűnt. Ennyire szép hamvas színt még festékkel sem ért el a fodrászom. Szóval tényleg óvatosan kell vele bánni és figyelni az időre, de én úgy gondolom, hogy sokkal hatékonyabb "töményen", mint samponhoz keverve. Legközelebb kipróbálom az öblítéses technikát, amit itt többen írtatok, de én 100%-ban elégedett vagyok a végeredménnyel.