Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Kell a púder!
A selymes állagú Kell a púder! ásványi szemhéjporoknak nagyon magas a pigment tartalma, valamint kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak. Használhatjuk őket akár szárazon ecsettel, vagy, ha fémesebb, metálosabb hatást szeretnénk elérni, akkor felvihetjük vizesen is. Por állaga lehetővé teszi, hogy két színt összekeverve létrehozzunk egy új színt, használatuk nagyon egyszerű, könnyen felvihetőek, keverhetőek, árnyalhatóak.
2018.04.03. 08:10
Szintén Awesome mintám volt, a termék minősége felér az árnyalat nevéhez...Csodálatosan használható, nem pergős (a kényelmetlen tasak ellenére xD), tartós, nem ráncba ülő, intenzíven pigmentált termékről van szó.Az ára a teljes kiszerelésnek nekem sok (lévén, hogy egyik szín se hiánypótló a kollekciómban), viszont ha leltek egy különleges színt a kínálatban, ami nélkül úgy érzitek nem teljes a sminkkészlet, javaslom megvételre, mert teljesen reális az ár-minőség aránya.
2018.03.05. 19:14
Egy kis mintám volt belőle (awesome szín), amit elhasználtam és nagyon megszerettem, ezért beszereztem belőle a teljes kiszerelést. Nagyon szép színe van, könnyű felvinni ecsettel és tartós is.
Utoljára szerkesztve: 2017.11.17. 23:10 - 2017.11.17. 23:00
Sajnos csalódás, pedig sokat vártam tőle... Sem csúcsminőséget, sem erős pigmentáltságot nem tapasztaltam. A Catrice szemhéjpúderem (kb. harmad ennyiért) többet tud, tartósabb. Teljes pénzkidobás.
Utoljára szerkesztve: 2018.08.02. 10:01 - 2017.10.27. 20:13
Én most találtam meg a KM boxos mintácskát és nagyon elégedett vagyok vele, ha nem lennék tele ritkán használt szemhéjpúderekkel, már rendelném is de visszafogom magam :D Gyönyörű a szín, ecsettel tényleg könnyű eldogozni és abszolút nem potyog. Nekem sajnos nagyon zsíros a bőröm, szval nem bír ki egy napot, de ujjal jól lehet javítani a csíkozódást.
2017.06.19. 11:41
Mintát volt szerencsém kipróbálni. Valóban jól pigmentált, bár én matt párti vagyok, azért olykor egy gyöngyházas, szatén árnyalat is felkerül a szememre. Szívesen használtam, azonban én egyszerűen nem tudok ennyi pénzt kiadni egyetlen színért :(
Utoljára szerkesztve: 2017.06.07. 07:40 - 2017.06.07. 07:39
Nagyon jó állaguak, jól pigmentáltak . nem egy színem is van tölűk és még lesz is :)