Krémek, kozmetikumok

Legújabb vélemények

ferenczifanni
2025.04.27. 20:43

Imádom! Kettesével veszem a dmben, éjszakára használom főleg, de nappalra is nagyon szeretem. Táplálja az ajkakat, egészen sokáig fent marad, szép fénye van és én személy szerint a ferde, vágott applikátorát is kényelmesnek tartom. Ajakceruzával kontúrozott ajkakra plusz fényként, rúzs helyett is tökéletes választás.

zzssooffii
2025.04.27. 19:28

Egyáltalán nem értem a negatív véleményeket, konkrétan TÖKÉLETES (számomra). Imádom az ilyen szérumalapozókat, hidratált, fényes, egységes bőrképet eredményez. Nyilván nem a legnagyobb fedésre kell tőle számítani, de a kisebb bőrhibákkal szépen elbánik, nyárra pont ilyet kerestem. Érzékeny bőröm van, mégsem tapasztaltam semmi irritációt.

barcsik_erzsebet
2025.04.27. 19:14

Nem tudom, én ezekkel a natúr szappanokkal még kezet mosni is körülményesen tudok, nemhogy hajat... Iszonyatosan igénytelennek érzem magam miután használtam ilyesmit, a hajam mászkos, furcsa, olyan mintha meg sem mostam volna. Illata semmi, túlságosan natúr, szerintem túlzás azt kérni a ma emberétől hogy használjon ilyesmit rendszeresen. Engem felbosszantanak. Ez már akkor is szemét volt amikor megvettem...

eternity
2025.04.27. 18:34

Mekkora flesh!😄egy ideje a birtokomban van, de nem fújtam magamra, mert van már egy ilyenem. Aztán most mégis a kezembe akadt és elcsodálkoztam, hogy dehát ez nem a 212sexy, hanem a 212 VIP Rose illata, amiből van eredetim! Szóval ennyire jól sikerült másolat ez is, és ráeszméltem, hogy nem dupláztam😅