Lelőhely: L'occitane márkaboltok

L'Occitane Jasmin Immortelle Neroli EDT

4.4
Hozzáadva 2020.07.20.by

Kata791

2015. október végén megjelenő limitált illat, a L'Occitane & Pierre Hermé Collection darabja.

Fejjegyek: citrom, rózsaszín bors

Szívjegyek: jázmin, immortelle, neroli

Alapjegyek: fás jegyek, pézsma

20 900 Ft-tól

2023.10.13. 18:55

Elképesztően finom illat, nekem csak egy pici üveg van. Ha van valakinek eladó, szóljon 🙂

Utoljára szerkesztve: 2017.07.18. 05:09 - 2017.07.17. 05:10

Nagyon finom illat,egyedi kompozíció. Nem hangsúlyos azonban benne a jázmin kifejezetten,ami nem is baj mert ettől könnyed. A tartósságát illetően annyit ,hogy halovány közepes. Aki szereti a bőrközeli illatokat annak jó választás lehet én szeretem alkalmanként.

2017.06.27. 11:10

Nagyon szeretem a jázminos parfümöket, ez kifejezetten egzotikus kombináció, kollégáim folyamatosan szagolgattak, nagyon tetszett nekik, és nekem is! :) tartós illat, inkább hidegebb időkre ajánlott, én főleg ősz végén és télen használtam, valószínűleg azért, mert limitált kollekció volt, és a karácsonyi időszakban jött ki. Nyáron könnyedebb, légiesebb illatot választanék.

2017.04.11. 16:04

Finom es egyedi illat, mint a L'Occitane legtobbje, nem tul tartos. A nerolit erezni belole jobban kifujaskor, par perc elteltevel pedig az immortelle erosebb. Jazmint pedig csak minimalisan.A kulseje pedig... parfum papirdobozban? Egyedi, de hulyeseg...

2017.01.05. 17:52

Termékmintaként kaptam egy vásárlásom mellé. Már az első pillanatban megfogott, spóroltam vele, azán visszamentem és vettem egy üveggel. Ennek lassan egy éve és még mindig imádom. Érdekes, különleges virágillat, szinte mindenki megdícséri.

Utoljára szerkesztve: 2016.04.15. 10:56 - 2016.04.15. 05:39

Sok féle púderes illatom van, s amikor kicsit már uncsizom őket, bevetem ezt a finom virágos illatot. Katától vettem, vak vásárlás volt, de nem bántam meg!Tavasz táján igazán kellemes, üdítő illat, hiszen ilyenkor nyílnak a kedves kis tavaszi virágok.Érdekes módon az erőteljes jázmin illat jóvoltából mindig eszembe jut a jázminos zöldteám, amit hűs időben gyakran kortyolgatok..... oppps és az egyik kedvenc kis fiatal énekesnőmet is Jasmine-nak hívják.... love love love!