Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
Mesi13
A L'Oreal Paris első fokozatos hajvilágosító spraye. Egy finom spray, amely fokozatosan világosítja a hajat a hosszantartó eredményért. Könnyű, trópusi, napszítta hatás.
2021.02.20. 13:56
Régen én is sokáig használtam. Tényleg fokozatosan világosította a hajamat. Sajnálom, hogy már nem lehet kapni, mert nagyon jó volt. Egyébként a Balea világosító sprayjel is hasonló hatást lehet elérni, ha valaki keresne ilyesmit.
2020.01.14. 14:53
Még csak párszor használtam, de elégedett vagyok vele. A Balea szőkítő spréhez képest nem veszek észre semmi különbséget, viszont ez sokkal drágább.
2020.01.02. 13:14
Régen használtam ezt a hajam végére. Szerettem volna kipróbálni az ombret. Világos barna a hajam, és nagyon szőke lett a vége, de nekem nyáron eleve kiszőkül a naptól. Sajnos már sehol se lehet kapni. :( Nekem nem szárította annyira a hajam, pedig vékonyszálú.
2019.06.21. 14:43
Nagyon sokáig használtam ezt a sprayt, egy flakon több hétig is elég volt heti egyszeri fújkálással, bár én csak felül a tövét fújkáltam vele. Ezzel a termékkel elértem, hogy a hajam természetes szőkének tűnjön. Festeni semmiképp sem szerettem volna ezért választottam ezt. Most kifogyott ezért mentem, hogy újra vegyem de már sajnos nem volt. Sajnálom, hogy már nem gyártják ezt a terméket, nagyon megszerettem. :(
2019.04.30. 11:08
Nem az első flakonnal használom el. Régebben a Jelly verzióját kentem a hajamra, de ez sokkal kényelmesebb: csak befújkálom hajmosás után a törölköző száraz hajamat és néhány alkalom után csodásan kiemeli, aranylóvá teszi a sötétszőke frizurámat. Nem használom folyamatosan, csak a kívánt napszítta szín eléréséig, utána csak időnként fújom a hajtövemre.
2019.04.08. 08:11
Többször újravettem már. Teszi a dolgát, szépen szőkít de nekem a fenekemig érő hajamra kb 2-szer volt elég, így elég húzós az ára. Nyáron szoktam csak használni, mert még a nap is kiszívja és nem kell olyan sűrűn fújni. De tényleg szárít és töri a hajvégeket.