Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
malnaszorp95
A L'Oréal Le Vernis à l'Huile körömlakkok egyedülálló módon nem csak fényességet és intenzív színt adnak, hanem ápolnak és kellemes illatúak is. Széles színpalettával rendelkeznek, hogy minden öltözékhez megtaláld a tökéletesen illő színt. Stílusos, ápolt és jó illatú körmök - egy ecsethúzással.
2020.12.30. 18:29
Az 554 Carmin Parisien árnyalat volt meg, ami egy gyönyörű mély bordó árnyalat...imádtam :) Nekem a tartóságával sem volt gond, elég volt 1 rétegben felvinnem :D
2020.07.01. 18:37
A 440 cherie macaron árnyalatom van. Szép szín, pigmentált, de szükséges a 2 réteg. A tartóssággal nem vagyok elégedett, 2 nap fedőlakkal.
2020.02.19. 07:55
552-es árnyalatot vettem kifuttatáson (egy erőteljes bordó szín) és már bánom, hogy a másik árnyalatot otthagytam, nagyon szép a fedése egy rétegben is
Utoljára szerkesztve: 2023.11.20. 14:46 - 2020.01.23. 17:15
Nekem a 116 cafe de nuit van meg, ami egy barackos tónusú nude. Egész pigmentált, de azért kell neki 2 réteg. Nem tapasztaltam rossz tartósságot sem, de semmi kiurót.Update: Leárazva megvettem a 440 Chérie Macaron és 554 Carmin Parisien árnyalatokat. Az első egy nyárias, kicsit neonos pink a másik egy karmazsin vörös. Az első szintén 2 réteges, viszont kevésbé neon a körmökön mint az üvegben, a másik pedig egy egy réteges gyönyörű vörös, és istenien lehet vele nyomdázni is.Update 2: A fekete viszont elég híg, kell belőle 3 réteg sajnos
2019.12.21. 12:17
A fedőlakkját nagyon szeretem, de sajnos nekem nem vált be a "színes" verziója, ennél vannak tartósabb sima lakkjaim ennyi áron. Az 554 Carmin Parisien árnyalat van meg, pigmentált egy rétegben is, de tényleg gyorsan elkezd lepattogzik.
2019.12.04. 07:14
Katasztrófa!!!3 rétegben vittem fel,csak egy karácsonyi fotózást kellett volna kibírnia,de nem nagyon jött össze.Még szerencse,hogy fél áron jutottam hozzá.Imádom a L’Oréal termékeit amúgy,de ezt nagyon nem ajánlom.Egyedüli plusz pont,hogy gyorsan szárad.