Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
malnaszorp95
Tartós és egyedi hajszín: a L’Oréal Colorista Hairpaint hajfesték a magas pigment-koncentrációjának köszönhetően intenzív és inspriáló végeredmény ad. A tökéletesre kialakított ecset segítségével egyszerű a festék felvitele.
Utoljára szerkesztve: 2019.10.05. 15:29 - 2019.10.05. 15:28
Nekem volt egy elég rossz élményem a Schwarzkopf live urban metallics hajfestékkel,ami foltos szürkét csinált a világosbarna hajamból (amúgy az u67-es árnyalattal,ami egy sötétkék szín).Azután befestettem Colorista hajfestékével a Violet árnyalatba.Imádom :) Nem foltos,szépen kopik.Gyönyörű szín,és tényleg hasonló lett mint a dobozon :D .Nagyon elégedett vagyok.
2019.07.06. 14:11
Nagyon elégedett vagyok ezzel a termékkel!A roseblond árnyalatot vásároltam meg. A korábbi festésemkor a schwarzkopf festék hiába platina árnyalat, kb mézes narancsos szőke lettem, nem szerettem.Ez a festék egyrészt baromi könnyen használható, ecset van benne, könnyen elkeverhető a két anyag, krémes, szépen könnyen felvihető. A hajam gyönyörű hamvas rózsaszínes szőke lett, ezerszer szebb mint előtte a másik rendes szőkétől, a barna hajtövem is leszívta szépen, de nem csípte a fejbőröm és szép puha egészséges lett a hajam. A rózsaszín árnyalat is szépen kijött, nem tolakodóan, csak olyan pont jól. Nálam ez maximálisan 5*, imádom a hajam, és még fodrász sem kellett hozzá. A L'Oréal minőség látszik! 🙂
2019.02.26. 22:14
A rózsaszínt tényleg ne vegye meg senki, akármilyen akciós áron mosolyog is a drogéria polcán: a szinte fehérre szőkített hajamban alig látszik, és szerintem az első hajmosásnál az a kicsi szín is eltűnik majd. Én is leértékelve vettem, gondoltam, hogy csaknem féláron megér egy próbát, de nem.
2019.02.23. 21:04
Egyszer kipróbáltam a blueblack árnyalatot amikor akciós volt, hát őszintén szólva azt az 1500 ft-ot se érte meg, nemhogy a teljes árát. Ugyanolyan kékesfekete mint a 450 ft-os Lora hajfesték és hamar ki is kopott. Bizonyos színezők jóval tovább tartanak és azok legalább tényleg sötétkékek.
2019.02.23. 15:55
#blueblack színben vettem meg. Az első festés nem volt annyira látványos, mint vártam. Inkább tűnt szimpla kékesfeketének, mint sötét indigónak (kép a dobozon). Második festésnél kevertem bele egy kevés mixton kéket, a kék tónus erősítése miatt, úgy már egy pár fokkal kékebb színt kaptam. Összefoglalva szerintem túl van hypeolva, ár-érték arányban is hagy maga után kivetnivalót, próbára jó volt, két festés után nem veszem újra.
2019.01.12. 21:29
Az itt olvasott megosztó vélemények alapján bevallom először féltem megvásárolni, végül Glamour napon úgy döntöttem, hogy mégis adok neki egy lehetőséget. Milyen jól tettem! Én a #Violet árnyalatot vettem meg, amellyel első pillantásra szerelembe estem. Használata nagyon egyszerű a krémes állaga miatt, és nem kell sok belőle, nekem hátközép hosszúságú nagyon dús és vastagszálú hajamra 2 alkalomra is elegendő volt. Befestés után még körülbelül 2-3 hétig engedett a színéből hajmosáskor, utána már nem. Két hajfestésem között cirka 4 hónap telt el, s még akkor se volt kikpova a hajamból, csak már világosabb volt a színe. A hajamat nem roncsolta, sőt egy szép egészséges fényt kölcsönözött neki. Összességében én nagyon meg vagyok elégedve vele, ezután lehet más színeket is majd kipróbálok a jövőben, s nem hiába dicsérte meg mindenki a környezetemben a hajamat :)