Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
Blame
2015.06.16. 07:56
Nekem egy rózsaszín csillámos van, jók a színek, sokáig fent is marad! Én hülye meg azt hittem, hogy rózsaszín körömlakk csillámokkal..hát nem..átlátszó, rózsaszín csillámokkal.. :D :( De így is jó, viszek fel egy réteg rózsaszínt,ami passzol ehhez, és jön ez a kis lakk! :)
2015.01.14. 20:52
Csak a tartósságára lehet panaszunk. Nekem is a piros alapban ezüstös picike csillámos van meg és nagyon imádom. Nekem fed egy rétegben is, de kettővel az igazi, gyorsan szárad és szerintem gyönyörű a színe. :) Oké, lepattog 2 nap után,de én már ehhez annyira hozzászoktam az ilyen olcsóbb lakkoktól, hogy igazából már nem is számít. :)
Utoljára szerkesztve: 2014.08.30. 11:34 - 2014.08.30. 11:33
100-200 forintért vettem, narancssárga és egy másik, piros csillámos van benne-egynek elmegy, de teljes áron nem vennék
2014.08.29. 11:28
Nekem egy piros csillámos (szerintem) fedőlakk van meg innen...átlátszó trutyiban rengeteg piros illetve némi aranyos-piros csillám...csodásan kiemeli a pirosas/bogyós árnyalatú lakkokat, valamint a nagyon sötét színeket is....A tartóssága nem a legjobb mondjuk, de az ára nagyon kedvező volt...szerintem abszolút megérte, nagyon szeretem...:)
2014.07.09. 07:33
Nem a tartósságáról híres, viszont akciókor annak idején betáraztam a piros árnyalatú lakkokból :)