Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
noxibaba
Rózsaszín-fehér csíkos, cukorillatú habfürdőt, mely a hagyományos angol ünnepi nyalánkságra emlékeztet.
2015.07.26. 19:44
Édes, vaníliás illat, rózsaszín víz, egy csomó hab és abszolút minimális szárító hatás, részemről tökéletes, a héten ha arra járok meg is veszem az utánpótlást.
2013.03.17. 21:55
Igazából verem a fejem a falba, hogy megvettem egy illatosított, színezett, szulfáttal telenyomott adag sütőport. De ha megpróbálok elvonatkoztatni mindettől (nehezen megy), akkor azt mondom hogy kellemes az illata meg szín meg juhé, csak épp szárít, nem is kicsit kell utána hidratálni magam.
2012.07.06. 16:54
Az egyik kedvenc Lush habfürdőm, már többször vettem. Hatalmas hab, finom illat, puha bőr utána. Csak dicsérni tudom. Én négy-öt alkalommal szoktam egy tömböt elhasználni, de még így is hatalmas a hab.