Bőrtípusok: bőrtípusok and zsíros

3.8
Hozzáadva 2018.09.12.by

zsazsa

55 g

Kifejezetten a zsíros hajra való szilárd sampon, melyben a borókabogyó, a levendula és a rozmaring segít a zsírosodás csökkentésében. A citrom és a lime leve pedig tisztává, csillogóvá és frissé teszi a hajat.

Utoljára szerkesztve: 2024.05.28. 11:47 - 2024.05.28. 11:45

amikor megvettem ódákat zengtem mindenkinek, hogy ez mennyire szuper sampon, kitolja 1-2 nappal a hajmosást, és sokáig elég. már az első korong vége fele feltűnt, hogy egyre kevésbé hatékony, de miután elfogyott, újra ilyet vettem, mert nem találtam ennél jobbat. a második már olyan szinten szétcseszte a hajamat, hogy nem akartam elhinni.. már rögtön mosás után volt egy fura tapintása a hajamnak, mintha 1 hónapja nem mostam volna hajat, kb úgy is nézett ki, közben iszonyatosan szétszárította az egészet a francba.. nem szeretek pazarolni, de kénytelen voltam kidobni, azóta nem győzöm a difeel kókuszolajos pakolását kenni a hajamra, hogy helyrerakja..

2022.08.03. 16:30

Nyilván azt nem fogja megoldani ez a termék, hogy a zsíros hajamat csak heti egyszer kelljen mosni, de 3-4 napig egész vállalható. Persze az utolsó nap már konytban, lófarokban. :)Úgy látom, hogy rendszeres használat mentes is elég lesz legalább 3 hónapig.

2022.01.19. 20:59

Nekem segít zsíros hajamon, és semmi problémát nem tapasztaltam. Az illatát imádom! Nagyobb és lassabban fogy mint a hasonló árú szilárd samponok.

2021.12.18. 19:07

Lassan egy éve használok már Lush samponkorongokat, és négyet próbáltam ki. Ebből csak kettő volt be igazán, az angel hair és ez. Felül hamar zsírosodó, alul száraz, töredezett hajam van. A boltban azt ajánlották, hogy próbáljam ki ezt, de a hajvégeimre használjak balzsamot. Így teljesen bevált, 1 nappal simán ki tudom tolni a hajmosást. Ha nem használnék balzsamot, lehet kiszárítaná a hajam.Mindenképp újraveszem.

2021.12.03. 12:29

Alkalomszerűen használom, mert szárítja a hajamat. Egyébként imádom, mert könnyen felhabosodik, szépen tisztít. Igyekszem nagyon alaposan kimosni a hajamból.

2021.10.07. 07:04

Szeretem, de iszonyatosan szárít. Tényleg kitolja a hajmosást, nekem 3-4 napot így szépen néz ki a hajam, de én felváltva használom egy hidratáló samponnal mert önmagában az egész haj nagyon kezelhetetlenné és nehézzé válik.