Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
pityepotya
"Ha nehezen szoktál elaludni, akkor ezt neked találtuk ki az esti fürdőkhöz. A levendulaolaj nagyszerű segítség a megnyugváshoz, ellazuláshoz. Amikor a Twilight feloldódik a fürdővízben, először szétterülő naplementét varázsol köréd, majd a színek beestelednek, sötétre változnak, végül pedig sziporkázó csillagtenger vesz körül. Ez az élmény még jobban ráhangol az éjszakai nyugalomra."
2024.12.02. 02:17
Igaz magasabb árkategória volt mindig is a márka fürdőbombái, de minőségben verhetetlen. Mind illat, mind élmény tekintetében. Nagyon szerettem vele kád fürdőzni.
2024.03.16. 22:41
nagyon finom az illata, szép maga a fürdőbomba is meg a víz színe, ahogy feloldódik. nagyon jól néznek ki a vízben a picike csillámok. kisebb kádba a fele is elég szerintem. engem nem irritált, sőt, puha lett utána a bőröm és kellemesen nyugtató a hatása is. a kádat is könnyű utána kitakarítani, szóval sima 5 csillag.
2023.06.30. 08:21
Tegnap bevetettem a könnyed és jó alvás reményében a Sleepy tusfürdővel együtt.Ennek a bombának az illata maga a csoda. A testpermete is meg van, de ez sokkal visszafogottabb.Nagyon tetszett, jó volt vele fürdeni.… és könnyen elaludtam és elég jól is.
2021.10.08. 19:28
Szép lila színe van, találó nèv a twilight. Enyhén csillog is, ami nekem kifejezetten tetszik. Ennek nem annyira erős az illata mint általánosságban a többi Lush bombának, de így is nagyon kellemes. Annyi hátránya volt, hogy ez egy kicsit nehezebben oldódott fel, de kicsit morzsolgattam, úgy már jó volt.
2021.05.06. 15:56
Luxusnak tartottam volna egyszerre elhasználni az egészet, ezért 3 fürdőzésre elosztottam... Valahogy az volt az érzésem, hogy az élmény is harmadára csökkent. Ez persze nem a fürdőbomba hibája. :) Illata elvarázsolt, a csillámok is, de a színe nem érvényesült (meg amúgy is színes a kádunk, fehérben biztos látványosabb).
2021.04.13. 18:55
Nekem ő egy piciké csalódás volt, a Lush fürdőbombákhoz képest nagyon halovány színe volt. Az illata nagyon tetszett viszont, illetve hogy csillogott. De nem biztos hogy újra venném.