Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
coffelove
Kecskeszőrből és szintetikus anyagból kézzel készült alapozásra, púderezésre alkalmas ecset. Rövidebb és hosszabb szőrök keveréke.
2018.11.27. 14:51
A Mac Duo fiber ecsetekből (szintetikus + természetes szőrszálak is vannak az ecsetben/ ez jó mert a fekete természetes szálak szépen polírozzák az anyagot a bőrbe, a szintetikus, hosszabb szálak azonban nem engedik, hogy beleragadjon). Ez az ecset szerintem túl nagy. Az tény, hogy nagyon gyorsan lehet vele dolgozni (pl. sminkeseknek bemutatón szuper), de részletes alapozásra másik ecset is kell. Különösebben nagy fedést sem lehet vele elérni. Pirosításhoz/ highlighterhez is túl nagy. Tehát én csak egyetlen funkciójában használom, ha pillanatok alatt kel sminkelni. És alá tudom támasztani a többiek véleményét, az enyém is erőteljesen kezdett hullani. Ez egy sminkelés alatt nem 1-2 szőrszálat jelent és tényleg elég macerás leszedegetni.
2018.10.03. 07:28
Néhány hónapja vettem egy kisebb vagyonért és hullik a szőre. Elvárnám, hogy ennyi pénzért tökéletes legyen. Mac ecset tisztítóval tisztítom. Számomra nem érte meg.
2018.07.05. 14:09
Régóta használom, és nem ment tönkre, nem hullik a szőre. A mac ecsettisztito folyadékkal tisztítom. Nagyon könnyű vele dolgozni, nem csíkoz. Az ára nem a legkedvezőbb, de ha szép végeredményt szeretnenk és egy sokáig használható darabot érdemes beruházni rá.
2018.06.26. 10:46
sikerült reptéren beszereznem így nem volt annnnyira húzós az ára és milyen jól tettem! nagyon könnyű vele dolgozni és tisztítani is. csak jó minőségű alapozót merek rátenni :)
Utoljára szerkesztve: 2017.02.23. 14:54 - 2017.02.23. 14:53
Kb fél év után kezdett el hullni a fekete szőr és innentől kedve nem volt megállás:( Mostanság már nem is használom, mert nincs kedvem minden egyes alapozás után leszedni a pici szőrszálakat az arcomról. Most a real technique a nyerő nálam
Utoljára szerkesztve: 2017.01.12. 19:13 - 2017.01.12. 19:11
Alapozó, pirosító, bronzosító és kontúr felvitelére használom. Tökéletes, mert egyik sem lesz tőle tűl intenzív vagy foltos, könnyen építhetőek vele a színek. Az elején hullott a szőre, de egy alapos mosás után már nem tapasztalok ilyet.