Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
fanniG.
2016-os szeptemberi limitált kiadás
A rúzs minden bevételét az AIDS-ben szenvedő férfiak, nők és gyerekek segítésére fogja fordítani.
Deep Cool Pink (matte) árnyalatban kapható
2018.01.03. 16:31
Az első MAC rúzsom volt, amit 2016 őszén vettem. Azóta is a kedvencem, egyszerűen imádom.Tökéletes fedés, gyönyörű szín, ahhoz képest pedig, hogy matt, nagyon kényelmes viselet.Azóta vettem még kb 20 másik MAC rúzst, sajnos függő lettem. Bár a bőröm nagyon érzékeny rájuk, úgyhogy túl gyakran sajnos nem viselhetem :(
2017.01.23. 19:20
Bécsben vettem, mielőtt eltűnt volna (áldom ezt a döntésemet), az üzletben az eladók is sokszor megdícsérték rajtam, és volt, hogy az utcán is rám kiabáltak, hogy szép színe van :) És amiért imádom:-matt. De tényleg. Nem az a kicsit fényes, de nem is szárad kopogósra, tökéletes formula -a szín. Gyönyörű, akár buliba, akár hétköznapra-az üzletben primert és szájceruzát használtak alá, és így később a zsíros noodle után is maradt még egy kis szín a számon, foltokban, ez csak azért extra, mert azt hittem, leettem az összeset :D-ezek nélkül: ha sokáig van a számon, és csak pici érintkezés van, egy idő után a szín megváltozik, kevésbé élénk, de még mindig meseszép-múltkor ez volt a to go színem, beültem egy kávéra. Nézegetem a csészét, egyre rózsaszínebb, egyre nagyobb a félelmem, vajon mi fogad, ha tükörbe nézek, és:(Szinte) érintetlen!!! Minden pénzt megért, már előre félek mi lesz, ha elfogy :(
2016.09.15. 13:21
Hirtelen felindulásból vettem meg, mert szeretem a lilás-pinkes árnyalatokat. Kicsit feltűnőbb szín, de szerintem még vállalható hétköznapokon is, nekem inkább lilába hajló árnyalat. Brutál pigmentált, és matt révén tartós is.