Sminkek szemre

4.7
Hozzáadva 2012.11.10.by

rétipipitér

2018.06.26. 10:21

Hosszú éveken át a szürke árnyalatát vettem. De sajnos most már csak feketében tudom megvenni (és azt is csak Ausztriában). Tartós, se túl puha, se túl kemény. Azért kap 4*-ot, mert szürkében már nincs.

Utoljára szerkesztve: 2016.05.27. 06:53 - 2016.05.22. 13:49

350ft-ért vettem akciósan a dm-ben és imádom,tartós nagyon,színe természetes,egész nap fent marad úgyhogy ha elfogy biztosan újraveszem! :)1 gondom vele,hogy nem túl hosszú maga a ceruza és hegyezésnél tuti beletörik minimum 1x a hegye..úgyhogy emiatt hamar fogy...

2016.05.10. 15:29

Imádom! Könnyű vele dolgozni, napi használattal majdnem fél évig elég. Pont jó a textúrája, nem puha, nem kemény! Mindig újraveszem!

2015.10.21. 19:31

Végre találtam egy szép fekete színű szemöldök ceruzát. Sajnos nem igazán látni ilyen árnyalatot, úgyhogy ez nagy kincs. Nagyon szeretem, kellően kemény és puha, természetes a végeredmény, ha tudunk vele bánni ;)

2015.10.09. 09:32

Nagyon jó! Gyönyörű szép színe van, és extra tartós. Napi használat mellett is fél évig simán elég. Kicsit talán lehetne keményebb, de azért jó kis darab.

2015.08.02. 17:19

Miután elfogyott (jobban mondva szanaszét tört) az Astor szemöldökceruzám, amit imádtam, olcsóbb alternatíva után kellett néznem a szűkös pénztárcám miatt. Nagyon kényes vagyok, ha a szemöldökömről van szó, szóval kb. háromnegyed órán át szerencsétlenkedtem a dm-ben különböző szemöldökceruzákat próbálgatva, végül erre esett a választásom, mert nem túl kemény a hegye, de mégsem rajzszén puhaságú, és azt hiszem, az árnyalata is viszonylag jól passzol az arcomhoz-hajamhoz. Azért nem újravevős, mert azért az Astor árnyalatát nem übereli, szóval ha ez elfogy, és nem lesz túl szegény az eklézsia, visszatérek hozzá.