Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Pakolások, Hámlasztók
Lelőhely: Online

Manna Mélytisztító, Bőrmegújító Pakolás Zöld Teával

4.1
Hozzáadva 2021.05.12.

Elsősorban serdülőkorúak és problémás bőrűek számára kifejlesztett pakolás. Páratlanul hatékony méregtelenítő. Valódi segítség a kamaszkori, gyakran nehezen kezelhető bőr ápolásában, lányoknak, fiúknak egyaránt!

Fő összetevője a zöld agyag, ami ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag; többek közt vasat, magnéziumot, kalciumot, cinket, szelént és káliumot tartalmaz. Magas a szilíciumtartalma, ami azért jó Neked, mert erősíti és rugalmassá teszi bőröd. Valóban mélytisztító hatású, magához vonzza a szennyeződéseket, így méregteleníti, puhítja, fiatalítja, simítja bőrödet. Hűsíti, nyugtatja az aknés, pattanásos területeket, a méreganyagokat szinte kiszippantva a felső hámrétegből.

Került a pakoláshoz még tiszta zöld tea. Azért remek párosítás az agyag mellé, mert erősíti jótékony hatását, rendkívül hatékonyan méregtelenít, egyenletessé varázsolja a bőr felszínét, magas antioxidáns tartalma pedig megakadályozza a szabadgyökök elszaporodását. Szintén erős gyulladáscsökkentő.

2024.01.23. 07:06

Nagy reményekkel vettem, hetente nagyjából egyszer használtam, és teljesen elhasználtam a tégelyt, de minimális hatást érzek a zsíros, pattanásos bőrömön. Használat után gyakran kipirosodott tőle a bőröm, főleg az érzékenyebb területeken, de akkor használtam, mikor nem mentem sehova, így ez különösebben nem zavart. Egyébként tetszett hogy kikeverős, én ecsettel szépen fel tudtam vinni az arcomra, de nem fogom újra venni.

2023.11.14. 11:33

Heti 1-szer használom ezt a pakolást már jó pár hete, de én semmilyen hatását nem érzékelem. Sem a pattanásaimon sem a zsírosságon nem segít. Az pedig kifejezetten zavar hogy a puha porból vízzel elkeverve egy elég durva szemcsés valami lesz, ami szétkaristolja a bőröm lemosáskor. Arcgőzölés után szoktam felkenni csak hogy a "spa" érzés meglegyen, de ennyi. Miután elfogy nem fogom újra venni.

Utoljára szerkesztve: 2023.10.03. 12:10 - 2023.10.03. 09:28

1-2 hetente használom. Kicsit nehéz eltalálni a megfelelő hatőidőt, hogy kifejtse a hatását, de ne szárítsa ki a bőröm. Ha nem várom meg, hogy teljesen megszáradjon, akkor Lemosáskor a kis szemcsék kvázi bőrradírként viselkednek, így nekem kipirosodik tőle a bőröm, de ez kb. fél óra után el is múlik. Simább lesz tőle a bőröm, és a pórusokat is kipucolja.

2023.05.11. 14:10

Korábban magamnak kevertem ki az agyagos pakolásokat, de adtam egy esélyt neki. Megérte. Szép puha és üde bőr az eredmény.

2023.04.12. 19:14

Ki kellett tapasztalnom a használatát, de végül tökre megszerettem ezt a maszkot. Először azt hiszem túl sokáig hagytam fent, és utána húzódott, viszketett és kipirosodott az arcom, a bőröm elég érzékeny, de mitesszerekre hajlamos. Azt hiszem itt olvastam, hogy valaki a G&G tonikkal keveri ki és úgy használja, úgyhogy adtam neki még egy esélyt már így. Most olajos lemosós, BHA-s előkészítéssel használom a tonikkal kikeverve, majd amikor lemostam, még egy olajos lemosás. Nagyon szépen tisztulnak így a pórusaim, látványosan kevesebb a mitesszerem, szebb a bőrképem, és szinte alig pirosodom. Utána centellás fátyolmaszkot teszek még fel és ceramidos hidratálót, így másnap reggelre tényleg pihe-puha és magamhoz képest ragyogóan kisimult és kipihent a bőröm. Heti egyszer használom egy kellemes vasárnap esti, hétzáró pamperingként, szerintem hozzáad a rutinomhoz. A kikeverést tényleg próbálgatni kell a megfelelő arányok miatt, de bele lehet jönni, két teáskanálnyit használok az arcomra és a dekoltázsomra.

2023.02.11. 19:41

Másodjára vettem újra, nekem nagyon bevált. Használata után egységesebbnek, tisztábbnak érzem a bőröm. Nincsenek benne felesleges összetevők, ár-érték arányában is teljesen jó, hiszen nem fogyik ki hamar.