Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
sternesamu.szilvia
A harmonikus női illatban a zamatos nyári gyümölcsök keverednek a friss virágokkal. A fejjegyben megtalálható az ananászlevél és körte, a szívjegyben a magnólia, frézia és a sárga mirabella szilva, az alapjegyben pedig a pézsma és a szantálfa.
2020.07.20. 19:46
En most DM-ben próbáltam ki, és még most este is érzem magamon. Nem rossz illat, ilyen kis gyumolcsos, de van egy másik mexx ami jobban tetszik.
2020.01.08. 19:26
A legek legje számomra. Egy drága parfümömet sem dicsérték meg annyian, mint ezt. Nagyon boldog és valóban nyárias illat, ami annyira boldog és nyárias, hogy tavasszal, ősszel és télen sem akarok lemondani róla! :-) A summer edition minden évben értelemszerűen egy kicsit más, de szerencsére ezt még meg tudtam rendelni online.
2018.07.08. 19:00
Gyümölcsös koktél illata van, ami nyáron nagyon kellemes. Tartósnak egyáltalán nem mondanám.
2016.09.12. 14:14
Szeretem az illatát, finom édeskés de mégis könnyed. Átlag hétköznapokon, kutyasétához, kiránduláshoz tökéletes.
Utoljára szerkesztve: 2015.12.05. 09:29 - 2015.06.02. 14:45
Végre sikerült beszereznem belőle egy 20ml-s változatot. Nagyon kellemes illata van, és tényleg rögtön a nyár jutott róla az eszembe. Nagyon tartós, szolid, de közben bohókás illata van. Nálam egyértelműen a nyár illata lesz.
2015.03.16. 17:33
Nem rossz, de nem fogom ujra venni. édes kortés illat, nekem ez tokeletesen megteszi a nyari hétkoznapokra.