Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
NoraH
Anyaga: fa, alumínium, szintetikus szőr
2017.04.07. 12:38
Valóban olyan, mint a Shiseido ecset. Megkockáztatom, hogy ugyanaz, csak más néven árulják. Nem túl nagy méretű, de könnyű vele dolgozni. Kiváló!
2016.02.08. 22:24
Nem szívesen szaporítanám a szót a (még egy) tökéletes alapozó ecset megnevezés mellett, de ez valami új dimenziója a puhának! :)Incifinci vékony szintetikus szőrcsomaggal operál, amely durván tömött, gyönyörűen - és hasznosra - vágott ecsetfejként úgy teríti a port és a folyékonyat is, mint az ecsetek Ferrarija. Pici, de erős. Csak kimosni ne kelljen. (Nagyon szeret a fej közepében megülni az alapozó, legutóbb kb 4x nyomtam rá lemosót, mire megmozdult belőle. De bírja a strapát, én ugyanezt a szenvedést nyomom néha RT Expert Face-szel,)Mostanság kevesebb, mint 3000 Ft-ért vesztegetik, ami baromira megéri!
2014.12.14. 18:07
Nagyon szeretjük egymást, kicsi arany szépség és profin is dolgozik. Jópárszor mostam már és semmi probléma, pontosan olyan mint új korában. Maximálisan elégedett vagyok vele :)
Utoljára szerkesztve: 2014.11.14. 10:48 - 2014.11.07. 07:29
Nagyon kis cukkeráj darab, puha szálak, jó súlyelosztás, szép kivitel. Örülök, hogy kisebb méret, mehet is az utazó csomagomba. Szépen teríti az alapozót, korrektort, tömött, nem csíkoz, jól dolgozik a sűrűbb, nehezebb anyagokkal is. Csak a tartósság kérdéses. Eddig ötös :).Update: még mindig imádat és hozzátenném, talán a legjobb bronzosításra az ecseteim közül. Hibátlanul egyenletes, csodás végeredmény. Ajánlom szeretettel mindenkinek.
2014.09.15. 13:55
Megrendeltem a KM-es vélemények és beauty bloggerek ajánlása alapján és az első dolog, ami eszembe jutott, hogy OMG! Ez tényleg egytől egyig úgy néz ki, mint a Shiseido ecsete! Nem bírtam magammal, lemostam ma délután az alapozót magamról és újra felkentem -most mr az ecset használatával. El vagyok ájulva az eredménytől, egyszerűen gyönyörű szép az arcom! Csíkmentes, könnyedén lehet vele dolgozni, egyszóval: TÖKÉLY!
2014.09.13. 18:53
Megjött a rendelésem, és már ki is próbáltam természetesen. Előtte Sigma ecsetem volt,de egy mosás alkalmával sikeresen elbaltáztam,és nem volt szívem,és pénzem megint megvenni,így tettem egy próbát. A Shisedo-t én is nézegettem a Müllerbe, szerintem ennek a szálai egy kicsit merevebbek , "műanyagosabb", de teljesen szépen dolgozik, szokatlan hogy kicsi a feje, így többet kell pepecselni az alapozó felvitelével, de ár érték arányban nagyon jó, tartósságáról később nyilatkozom.