Lelőhely: Neroli luxusparfüméria

Hozzáadva 2020.12.23.by

vador

50 ml és 100 ml

Megjelenés éve: 2006

Illatjegyek: rózsa, agarfa, pacsuli, mandarin, pézsma, labdanum

19 800 Ft és 29 000 Ft-tól

2024.12.29. 15:33

Oudos rózsa, ütős kezdet kifújáskor, szinte, mintha az Oud Bouquet érezném, jajj de jó lesz teliérzelem. Aztán negyed óra és megváltozik, szintetikussá válik, és rajtam eskü vetíveres savanykás oud lesz belőle. Le kellene mosni, mert így nagyon nem elviselhető, de nem enged. Háromszori mosásra sem. Atomerőmű, egész este nem tudok tőle szabadulni sehogy sem, rajta maradt a kabátom ujján, asszem ki kell majd mosnom. Szóval a szép remény csalódás lett. Nem kellene reménykednem! ;) Pedig tudhattam volna, ezek a Montale-k nem az én illataim!

2024.04.23. 16:03

Imádom!Bőrkabát,buli,rock koncert illat számomra,a nyári 30+fokban szól igazán nagyot de hüvősebb időben is remek ,mindig megkérdezik mit viselek.Oudos rózsa illat abszolút unisex,rajtam egésznap érezhető.

2023.07.02. 10:57

Rózsa, rózsa, rózsa és rózsa. Tömény rózsa az elején, a közepén a végén. Rajtam semmi más nem erződik...

2023.06.21. 18:32

Hihetetlen, de kánikulában abszolút nőies, pedig máskor mindig maszkulin rajtam. 30C fok felett mennyei rózsa és balzsamos oud🥰 Imádom ilyenkor. Amúgy bármilyen más fokban elviselhetetlen számomra/rajtam. Poshadt rózsa, szúrós ágyon. De ezért a csodáért, ahogy kánikulában működik jár a maximális pontszám.

2022.09.01. 08:31

Ferfias oud-os nyitány, full női rózsás zarassal. Tartossaggal sem vagyok maximálisan elégedett, a mintát elhasznalom, üvegesre nem ruhaznek be.

2022.04.27. 16:26

Ba***a meg itt valami ég! Egy gumigyár. Igen, ég egy gumigyár. És füstöl is... Jobb lesz ha olyan távol megyek tőle, amennyire csak tudok. A tűzoltók hívását meg...majd mindenki eldönti magának.

Piactér

Több mutatása