Lelőhely: Parfümériák, online

Nina Ricci Mademoiselle Ricci EDP

3.9
Hozzáadva 2013.10.28.by

annapanni

Alberto Morillas készítette az új nyári Ricci parfümöt a frissesség és érzékiség jegyében. Uralkodó jegyei: rózsa, leander, rózsabors, fehér pézsma és pézsma

2023.04.09. 20:52

Az évekkel ezelőtti Rose Extase sikere miatt megint nekifutottam Nina Riccinek. Azt, hogy mekkora sikerrel...lejjebb elolvashatod ha gondolod.A Les Monstres kollekciót szeretném megillatolni már hosszú évek óta. Felnőtt nő vagyok, de valamiért a "goofy" dolgok látványa - mint a parfümös üvegre rajzolt arcok, ráillesztett pom-pomonok, Fendi Monsters - különösen a Fendirumi-nak nevezett életnagyságú, beöltözött Fendi szörnyecskék -, elönt egyfajta kikerülhetetlen nosztalgiával és izgalommal. Odavagyok az ilyen dolgokért na! Mivel az említett parfümök közül egyet sem találtam amit megillatolhattam volna, egy idősebb tákolmányt választottam. Nem kellett volna. De ez a kudarc csak megerősítette a szeretetemet a Rose Extase felé.Ebben az üvegben minden ott van amit a Fragrantican feltüntettek összetevőként. Érzem a vadrózsát, érzem a piros borsot, érzem a csipkebogyót és a babérlevelet. Ami a legszomorúbb, hogy nagyon sok a mi lett volna ha. Mi lett volna ha a málna kicsit erősebb és a leander gyengébb, mi lett volna ha nincs benne csipkebogyó és rózsa is, mi lett volna ha lejjebb veszik a kakaót a pézsmáról ami ezt az egészet egy förtelmesen olcsó és rossz minőségű babahintőporrá formálta?! Nem tudom. De az biztos, hogy kellemesebb eredmény született volna.Erős, irritáló babahintőpor szag. Pedig azt általában mindenki kellemesnek találja. Cserébe jó nagy kraft van benne, de milyen áron.

2022.11.06. 12:58

Könnyed virágos illat, egy kis minta üvegcsém van, nem lett a kedvencem. Nem egy egyedi illat számomra.

Utoljára szerkesztve: 2025.02.16. 09:21 - 2022.03.20. 07:37

Aki tavaszra keres könnyű, virágos, vidám illatot az itt jó helyen jár. Teljesen jók az arányai, édes de nem fojtóan, friss de nem annyira hogy egy óra múlva el is tűnjön.Kell hozzá a napsütés és a csinos ruha, ez nem egy melegítős illat, hanem igazi francia finomság. Szerintem nem illik a mostani trendekbe, de én ennek nagyon örülök, megvettem mellé a L’ eau változatot is , mind a kettő szuper lesz a következő hónapokban.

2021.03.12. 23:16

Nekem ez nem egy mademoiselle, sokkal inkább egy madame illata. Valóban hasonlít a pipacsos Kenzo-ra, de sokkal bőrközelibb, sokkal púderesebb, de nem annyira tartós. 5 ml-m van belőle, el fogom használni - aztán szépen elfelejtem.

Utoljára szerkesztve: 2021.03.12. 14:36 - 2021.03.12. 14:32

Édes-rózsás-púderes illat. Tévedésből vettem évekkel ezelőtt. Összetévesztettem a Nina nevű parfümmel...nem mondom, hogy megbántam, de azt sem, hogy 'must have'. Számomra ez kizárólag rózsából, borsból és púderből áll. Kiváncsi lettem volna a csipkebogyóra benne, de én nem érzem. Ritkán használom, akkor viszont imádom magamon, majd hónapokig hozzá se nyúlok. Nyáron kicsit túl sok-édes; télen viszont eléggé kevés-üde. Marad a tavasz és az ősz. Tartóssága rajtam max. 5-6 óra, ruhán se több. Kedvelem (nem tudok belekötni, korrekten van összerakva), de nem szerelem; ha kifogy, nem fogom újravenni és nem is fog hiányozni. Kupakból senki ne próbálja szagolgatni, mert a fura formája miatt egyúttal tuti kiszúrja vele az egyik szemét :-)

2021.01.04. 13:59

Különleges illat, szerintem a csipkebogyó miatt. Szerencsére a málnát nem érzem, mert azt nem tudom elviselni, ezért is féltem jó darabig megvenni...de milyen jó vétel volt. Szép, elegáns üveg egy púderes, sikkes, igazi francia illattal, mely még tartós is, főleg ruhán. Nem tucatillat, az biztos. Életkortól, évszaktól független.