Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
musume
A mattító kendő felitatja a zsiradékot a bőrről, csökkentve a zsírfény megjelenését. Gyengéden nyomja a kendőt a bőrre a T-zónában vagy más, zsíros területre. Smink fölött is használhatja. Praktikus kivitelének köszönhetően bárhová magával viheti. 50 pcs
2015.10.27. 10:05
Ezt a kamut!!! Ilyen papírt az írószerben is kapni, és nem kerül ennyibe, visszaküldettem rögtön.
2015.08.22. 19:40
Nekem nem jött be. Nemrég rendeltem, teszteltem pár napig, de semmit nem itatott fel a bőrömről.
2015.08.16. 07:52
Nekem nem működik a kis ragacs ami adagolni és a papírok pedig csak rövid időre hat és nekem még addig se mert aligha szív be valamit
2015.07.17. 10:16
Most használom a 2. Csomagot, szeretem, mert nem túl drága, és viszonylag jó, mivel látom a zsírfoltot a papíron használat után, mondjuk nem túl tartós a hatása, órákat szerintem nem bír ki
2015.06.12. 07:40
Én nagyon szeretem, a nyári hőségben kitűnő szolgálatot nyújt. Felszívja az összes nedvességet az arcomról, és teljesen matt lesz a végeredmény a sminkem elkenődése nélkül. Az 50 db pedig sokáig elég.
2013.03.20. 09:56
Enélkül élni sem tudok. Sajnos zsíros a bőröm, és mattító termékekkel is, du-ra kifénylik. Nem szedi le a sminket, én imádom, viszont sajnos drága egy kicsit. Egy kendő nekem a homlokomra elég, és ha az egész arcomat át szeretném vele dolgozni, akkor kettő kell belőle.