Lelőhely: Tanácsadónők

4.3
Hozzáadva 2021.03.01.by

mariann33

2020.10.16. 13:24

Kedvenc parfümöm, mindig megdicsérik ha ez van rajtam. Tartós az illata és kellemes, édeskés.

2020.09.13. 19:23

Nagyon kellemes komfortillat a maga simogató pézsmás-fás púderességével, ugyanakkor mindig is úgy éreztem, hogy sikerült a rózsa-muszk kombinációnak egy különc verzióját megalkotni, van neki ugyanis egy, hogy is mondjam? Egy olyan jófajta öregasszonyos bukéja. Nem a régi klasszikusok brokátfüggönyös szalon-illata ez, hanem az a fajta, ami kortalan és jólnevelt, mint Miss Marple. Pontosítok: ez az az illat, amit Miss Marple fújhatott magára ifjúkorában, mielőtt Miss Marple-é vált volna. Puha, finom, extranőies - és nagyon okos.

2016.12.11. 14:51

Egyszer volt, hol nem volt... Rózsás, púderes, fás. Nem tolakodó, nem édes lötty. Használtam is pár hónapig, főleg ősszel-télen. Jól adta magát, nem találtam zavarónak. Ám, ennek ellenére nem az én illatom. Valahogy öregesnek találtam. Most, ha valaki megnézi melyik korosztályban vagyok, biztosan jót nevet.

2016.10.03. 19:38

Előzetes tesztelgetés, próbálgatás, minta nélkül rendeltem meg, meg is ijedtem az illattól mikor először fújtam magamra. Most már kezdünk összebarátkozni, lehet, a hideg idő kedvez ennek a parfümnek. Az elején érzem a rózsát, de aztán szépen változik rajtam púderes, füstös illattá.

2016.04.10. 18:16

Imádom! Az első rózsás parfüm volt, amit megszereztem, és bár azóta van sok rózsás illatom, ez változatlanul a kedvencem!

Utoljára szerkesztve: 2015.10.30. 10:43 - 2015.10.30. 10:42

Most rendeltem meg, szerintem kimondottan téli illat. Az illata érdekes, de nem rosszalló értelemben. Nem tudom semmihez sem kötni, talán pont a mósusz és a kaszmeránfa az, amiket jobban érzem benne a rózsát kevésbé.Olyan finom, púderes parfüm, erre az évszakra pont jó lesz.