Lelőhely: Tanácsadónők

Oriflame Vip Night EDP

3.6
Hozzáadva 2022.03.17.by

mariann33

Egy ellenállhatalan illat,különleges alkalmakra:az első benyomást a gyümölcsök (körte,grapefruit) és a luxus megtestesítője,a 24 karátos aranylemezkéket tartalmazó Luxor pezsgő adják, majd a szív illatban egy gyengéd virágkompozíció bontakozik ki(ylang-ylang,narancsvirág,fehérjázmin), de a háttérben mindvégig ott rejtőzik az alap illat egzotikusságát adó szantálfa elegye a füstös pacsulival,és az édes-bódító vaníliával. Az egész kompozíció erősen hangsúlyozza az eleganciát és a nőisséget.

2017.06.27. 11:20

Katalógusban nagyon tetszett az illata, viszont felfújva nekem 15 perc után megfájdult a fejem, soha előtte parfümtől még ilyet nem tapasztaltam. Erős, domináns, nekem kicsit tolakodó illat volt felfújva, valahogy nem szerettem magamon, 2-3 használat után el is ajándékoztam.

2017.05.14. 00:32

Tartósságával nem volt nagy gond, de senki ne várja egy ilyen katalógusból rendelt parfümtől, hogy estig érezze magán. Semmi különöset nem nyújt, egynek elmegy kategóriába sorolnám. Vannak tőle ezért az árért sokkal rosszabb parfümök is. :)

2017.04.15. 15:04

Nekem nincsen meg,de szeretném beszerezni. Barátnőmmel mentem egyik este bulizni, akkor láttam meg nála és egyből megtetszett az üvege és a doboza. Befújtam magam vele,és még reggel is éreztem magamon. Csodálatos illata van, nálam abszolút befutó.

Utoljára szerkesztve: 2017.02.03. 10:42 - 2017.02.03. 10:42

Közepesre tudom értékelni, voltak napok, amikor tetszett és tartósnak éreztem, de volt olyan is, hogy fél óra múlva már semmit sem éreztem belőle. Az illata egyébként kellemes, de semmi extra. Párom szerint viszont nagyon büdös... :) Egynek azért jó volt.

2016.12.11. 14:56

Nekem nem volt meg, de a kolléganőmnek igen. Nagyon kellemes illat. Lágy, vibráló, édeskés. Nem fojtós, nem kondenzcsíkos. Meghagyom neki az élményt, pompázzon benne ő.

Utoljára szerkesztve: 2017.11.07. 16:06 - 2016.11.26. 02:01

Isteni, tavaszra, őszre, nyár estékre, melegebb téli napokra is! Kicsit édes és van benne valami friss-fanyar is, amit nagyon szeretek.Sajnálattal láttam,hogy a múltkori katalógusban katalógusban utoljára jel szerepelt mellette. :(Update: egy év után elkezdett veszíteni az intenzitásából,másfél év után pedig már kifújom - és el is illant szinte. Kár érte, de ezért nem vonok le pontot, kb egy évig nagyon szépen teljesített.