Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
anonymous
Utoljára szerkesztve: 2022.01.24. 21:41 - 2022.01.24. 21:37
A világ legjobb epilátora ez a darab, melyet már vagy húsz éve használok, és azóta is kifogástalanul működik. A tartozékait elő sem veszem, a borotvafej is használaton kívül hever a neszeszerben, viszont maga az epilátor elmaradhatatlan segítőm a szépülésben. Határozottan, maradéktalanul távolítja el a szőrszálakat tövestől, így ennyi év használat után jelentősen meg is ritkult és elvékonyodott az eltávolítandó szőrmennyiség, ami azt jelenti, hogy elég havonta egyszer beüzemelnem a készüléket. Nem kínozza, nem nyúzza a bőrt, gyorsan kitépi a szőrszálakat, nem kell hússzor végigmenni a kezelendő bőrfelületen a tökéletes eredmény érdekében. Hatékonyságának köszönhetően minimális fájdalommal jár a kezelés, így a jégakku számomra fölösleges. Hónaljban gyakorlatilag egy-egy oldalon 4-5 húzással megvagyok, a lábszár sem sokkal időigényesebb. Az eredmény selymes bababőr, mely sokkal tovább nyújt komfortérzetet, mintha borotválkoznék. Kötelező darab, melyet semmiképp sem cserélnék le. Amilyen stramm kis gép, kinézem belőle, hogy kiszolgál életem végéig.
2017.01.05. 20:56
Csatlakozom az előttem szólóhoz, az előző epilátoromhoz képest jóval gyorsabban epilál. A borotvafejjel viszont nem tudtam kellően simára borotválni magam, a radírozót meg nem használom. Amúgy a jégaksija annyira sokáig nem bírja, és nem is tompítja a fájdalmat annyira. Ettől függetlenül jó kis gép. Még tini koromban vettem, úgyhogy jól bírja. :D
2013.05.09. 10:09
Nekem a 2in1 van meg, de ahogy nézem ugyanez, csak az enyémben nincs borotva fej. Amúgy én is nagyon szeretem, kb. 8-10 éve megvan, és semmi baja, abszolút megérte az árát. Mjuk a jeges részt csak eleinte használtam, mindig elfelejtettem időben betenni a fagyasztóba... A hámlasztót sem használom, m vhogy nem bírta a bőröm, több napig viszkettem utána. Viszont maga a gép és az epilátor fej nagyon bevált, kellemesen kézre áll, pici a gép is meg a feje is, a hajlatokban is viszonylag könnyen használható. Könnyű, szállítani is praktikusan lehet. Legközelebb mjuk ilyen extrákra mint a jeges akku nem fogok költeni, de amúgy a márka, meg az alaptermék nagyon bevált.