Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
nikolett
Érintés- és kopásálló alapozó. Akár 25 órán át tartós.
2016.01.28. 12:49
Szeretem. Könnyen felvihető, eldolgozható, jól fed. Érdemes testápolóval picit hígítani és csak tiszta bőrre kenni. Nagyon tartós.
2015.11.28. 16:56
nagyon akciósan vettem a Rossmannban 500 forint volt, a hülyének is megérte. Ritkán használom nagyon megkedveltem mert nekem nem okoz komolyabb bajokat a bőrömön. Utána néha kijön pár pattanás, de az előzőkhöz képest amiket használtam egyáltalán nem vészes. A fedése jó, az állaga is és könnyen, szépen el lehet dolgozni.
Utoljára szerkesztve: 2015.11.07. 12:21 - 2015.08.11. 15:41
Én ezt nagyon utáltam. Nehéznek érződött az arcomon, lemosás után pedig a bőröm hihetetlenül olajossá vált. Azután csak alkalmanként használtam, a zsíros bőröm nagyon nem kedvelte.
Utoljára szerkesztve: 2015.10.08. 09:50 - 2015.08.04. 17:50
A termék azt teszi, amit ígér: hihetetlenül tartós, nem kopik, a nap végéig fennmarad. Még arclemosóval is kétszer kellett lemosnom az arcomat, hogy teljesen lejöjjön. A fedése nagyon erős, de én nem tapasztaltam, hogy nehéz lenne viselni. Amikor felkenem, kicsit ragadós, szerintem ezért mondják sokan nehéznek, de ha megszárad, és púderrel fixáljuk, elmúlik ez a kellemetlen érzet, és csak a tartósság marad. (Bár 25 órán át nem volt rajtam, "csak" kb. 18-at.) Egyik alkalommal sajnos kicsi pattanásokat okozott, ezért levonok egy csillagot, bar máskor semmi bajom sem lett a használatától. (Ez valószínűleg a bőr aktuális állapotától függ.)
2015.07.01. 12:25
Valóban nehéz viselet volt ez, de ettől legalább nem dugultak el a pórusaim (ellentmondás, de tényleg így volt), mint egy-néhány másiktól. Ha nem lett volna ennyire olajos, azt mondtam volna, hogy ötös.
2015.06.29. 16:40
Volt ilyenem, de nem szerettem. A fedése valami elképesztően erős, minden pirosságot eltüntetett. Nem száradt meg teljesen soha, így nem mondanám érintésállónak, sok púder kellett a fixálásához, amitől nem mutatott szépen. Nagyon vastag, maszkos hatása volt, viseletre pedig nehéz. Akkor vetettem be, ha valamiért nagyon nem nézett jól ki a bőröm. A legrosszabb tulajdonsága az volt, hogy egyetlen használat után is legalább 1, de inkább 2-3 nagyobb, nem kinyomható, fájó pattanással gazdagodtam, szóval van benne valami nagyon komedogén összetevő, mert semmi sem volt korább ilyen erős hatással a pattanásképződésre. Nem sikerült még a fél tubust sem elhasználni, végül megromlott, nem is bántam. A két csillag a brutál erős fedésért jár, és mert néha kihúzott a pácból.