Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
featherflying5
Korrektor paletta 4 színben: rózsaszín, zöld és nude árnyalatból kettő.
Utoljára szerkesztve: 2021.01.09. 18:17 - 2020.06.30. 20:30
2020.06.30.Katasztrófális. Semmi pigmentáltsága, zsíros, és borzalmas a tapintása.
2020.06.17. 15:34
Tényleg egy forintot sem ér! Borzalmas! Nehezen lehet eldolgozni, minimálisan fed, zsíros, fénylő bőrt eredményez. Azt az 1 csillagot sem érdemli meg.
2018.06.19. 20:45
Semmi pigmentáltság, nulla fedés, zsíros érzet. Az alapozó sem marad meg rajta. Egy szóval: katasztrófa :)
2017.11.17. 14:35
Egyszer nem keresek rá valamire Krémmánián és tessék. Megérdemeltem ezt a borzalmat.
2017.10.24. 16:08
A sminkelésem kezdetén vettem ezt a terméket, de hatalmas hiba volt. Nagyon nehéz a bőrnek. Nem fed szinte semmit, eldolgozni sem egyszerű. Ez csupán pénzkidobás.
2017.09.24. 22:45
Az a típusú ember vagyok, aki a rosszban is a jót keresi, de jelen esetben nem találom. Hatalmasat csalódtam ebben a korrektorban, tényleg semmi jót nem tudok elmondani róla. :( Nulla pigmentáltság, nulla fedés, olyan, mintha egy fényes olajréteget magamra kennék, semmit nem ér. Mindenkinek ajánlom, hogy kerülje el. :(