Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
2024-ben megújult változat!
Utoljára szerkesztve: 2025.02.12. 07:41 - 2024.11.28. 09:41
Ahhoz képest, hogy viszonylag drága, nem a legjobb. Pl a kedvenc drogériáim saját márkás olajai sokkal jobbak és sokkal olcsóbbak. Az illata kellemes, könnyebben kifésülöm a hajamat a használata után, de különösképpen semmit sem csinál, a hajvégeim ugyanúgy szárazak és töredeznek.
Utoljára szerkesztve: 2025.02.12. 07:41 - 2024.11.28. 05:24
Borzasztó sajnos , a termék sajnos ! Reménykedtem hogy rendbe hozza a sérült hajam . De nem , olyan lett nekem is mint a seprű .:( nagyon durván kiszárította , én ragad is nagyon .
2024.11.27. 09:06
az egyetlen pozitívuma, ami jelen esetben nem is olyan pozitív, az az, hogy nagyon lassan fogy. valahol ajánlották és bedőltem neki, kár volt... a hajam kis mennyiségtől is összeragad, összeáll és hiába csak a végekre viszem fel mégis igénytelen zsíros és lelapult lesz, sőt emellett még a végei olyanok, mint egy seprű, de moshatom naponta. illata sincs szerintem, nem is éreztem.
Utoljára szerkesztve: 2025.02.12. 07:42 - 2024.09.10. 12:51
MEGVÁLTOZOTT ÖSSZETEVŐK!!! Ezelőtt nálam 5 csillagos volt, de amióta valami mást raktak bele, mint amitől szép és használható lett a hajam, és NEM IS JELEZTÉK, hogy változott a formula, csak a hajamon vettem észre, hogy beletörik a fésű, nos azóta mínusz csillagokat adnék, ha tudnék.
2024.07.07. 21:41
Miután megváltoztatták az Elseve selymes olajak illatát (ráadásul nem egy új terméket csináltak más csomagolásban az új illattal, hanem a régit adták el sznte ugyanolyan csomagolásban úgy, mint ha mi sem történt volna), kezdtem el keersni új hajolajat. A Vollaré száraz, károsodott hajra való olaja nagyon jó lett volna, de ár-mennyiség arányban nem volt kielégítő sajnos, illetve mikor újravettem volna, már nem lehetett kapni a Rossmannban, a többi drogériában kapható hajolaj közül pedig nehéz olyat találni, amiben nincs denaturált alkohol, nem ilyen semmilyen, édes szaga van és táplál, de nem nehezít el. Tulajdonképpen drogériás viszonylatban a régi Elseve hajolajakon kívül ez még a legjobb (a normál hajra való változatot még nem próbáltam). Kellemes illata van, először azt hittem kicsit mézes, de ez nem szimplán méz illat és tényleg kellemes. Viszonylag jól táplál, nem zsírosít, de nem kell nagyon sokat használni belőle.
2024.04.28. 15:24
Semmi különös, sokkal jobbak is vannak a piacon. Nem fogom újravenni