Hajfestékek

2.2
Hozzáadva 2015.11.26.by

kissbarbara1990

2024.04.06. 15:34

Az electric blue 095- ös árnyalatot próbáltam, szőkitett nagyon világos csibesárga hajamra. A tövére higitatlanul, majd a haj hosszára balzsammal keverve a pasztell eredményt megcélozva kentem a két árnyalatot átmenetesre összedolgozva. Az eredmény 30 perc hatóidő után: a hajtövek szépek hasonló mint a dobozon, de közel sem egyenletes fogta be, a passztell részek sem egyenletesek itt ott átsejlik a sárgás szín. Nem veszem újra, nem érzem teljes pénzkidobásnak, de többet vártam tőle.

2017.10.14. 13:14

Ez volt az első színezó amit próbáltam. S bár elsőre a piros árnyalat csodálatosan megfogta, nagyon száraz lett tőle a hajam. Nem beszélve arról, hogy kimondottan rossz, vegyszer szaga van. Ezek után egy mosás és vége is.

2017.08.20. 10:41

Nekem régen nagyon sok színezővel volt festve a hajam, de én ezzel teljesen meg voltam elégedve.Annyi, hogy először én halványabbra szerettem volna mert egy videóban egy leányzó rose gold hajszínt varázsolt egy ilyen lilából.Úgyhogy egy borsószemnyit tettem először balzsamba de alig fogta be, úgyhogy második körben már nem voltam annyira óvatos és belenyomtam vagy 10 borsószemnyit és nagyon szép lilás rózsaszínes lett a végeredmény! Szépen befogta és ahhoz képest, hogy kétszer is egymás után rámentem nem lett tőle sprőd mint a régi színezőktől. Nekem nagyon tetszik bár kezdőknek kissé nehéz lehet először, mert kis kísérletezést igényel! Azt javasolom aki bizonytalan először csak néhány tincsen nézze meg!!!

2017.06.15. 14:16

Szinte fehér hajra kenve is alig fogta be... és az a kis szín is rettentő hamar (1-2 hajmosás után) el is tűnt.

2017.02.24. 12:16

Rengeteg fajta színezőt,festéket kipróbáltam már mindenféle fodrászkellékestől vagy internetről vásárolván. Megláttam egy ilyet a drogéria polcain, na mondom egy ilyen neves márkájú hajszínező végre elérhető közelségben...a türkiz árnyalatot vásároltam meg, reményekkel telve vittem fel a leszívatott hajvégeimre. De sajnálatosan szó szerint nulla a végeredmény,egyáltalán nem fogta be. Talán egy eredeti világos szőke hajon jól mutat és hozza a várt eredményt. :( Úgyhogy inkább visszatértem a jól bevált színezőimhez.

2016.12.10. 23:12

TELJES PÉNZKIDOBÁS!! régóta festem a hajam több márkát, színt is próbáltam de ez az eddigi egyik legnagyobb csalódás! Melírcsíkokat fektettünk (akartunk!) Előszőkítettünk, rajta hagytuk nem hogy harminc de kb 40percig is és valami borzalmas! Első öblítés után rengeteg szín eltűnt, nem is az az árnyalat inkább ilyen koszos moszatszín (az eredeti türkiz helyett) arról nem is beszélve hogy nem is fogta be sok helyen ott se ahol be festettem, jó alaposan! Teljes pénzkidobás nem ajánlom senkinek aki olyan színt szeretne vagy legalább hasonlót mint a dobozon!