Hajfestékek

• 6-8 árnyalatig világosít
  • Szalonszépségű, ragyogó kristályszőke
  • Sárgatónus elleni ápolás
  • 20%-kal simább hajfelszín

Fodrászok és színspecialisták közreműködésével fejlesztett és tesztelt.

2024.02.21. 23:49

Éveken át használtam saját és barátnőim haján is. Gyorsan és szépen világosít, de természetesen mint bármelyik szőkítő, ez is roncsolja a hajat. Természetes középbarna hajamat évekig platinára festettem vele. Az árához képest nagyon jó termék.

2022.11.21. 13:18

Fenékig érő fekete hajam van, a környéken senki nem vállal el szőkîtèst, így mérgembe gondoltam én bele vágok. Nagyon kevés van egy dobozba ,hát egy kicsit csalódott voltam már ekkor,1690 forintért legalább egy hajfesték mennyisége lenne benne, de nem.25 percet mertem a hajamon hagyni,mert nagyon megszivta a fele hajam,az alját már nem annyira bár lehet kevés mennyiséget vittem fel.Vörös lett a fekete rész, ami ugye evidens mert a feketét szívta.. nem lett volna gond,mosás után nézem a hajam állapotát,hát várható volt spröd,nyúlik mint a gumi..aha ,hát mindenhol azt olvastam még ápolja is a hajat..jó ezt én sem hittem el,de meg lepett a gumi állagú az amúgy gyönyörű makk egészséges,selymes hajam állapota. Èn amúgy nem szőkîtettem sem itthon,sem fodrásszal a hajamat 11 éve.Másnap a természetes fényben is még néztem a hajamat..na ennyiből neki eshettem volna egy szökítő+12% oxi komboval is, mert annyira szét törte,égette a hajamat. Borzasztó. Lehet én vagyok a hibás, mert azt hittem kíméletes lesz azért.. de aki nem akar hosszú hajból rövidet,és roncsoltat,az ne próbálja ki ezt a terméket. Nem ér ennyit egy hajszín váltás! Azért kap 2*ot mert a feketét le szedte vörösre,igaz hogy marha károsan ,de le szedte. Áldom az eszem,hogy csak egy dobozzal vettem próbaképpen.

2022.03.20. 10:02

Tegnap használtam elsőnek és a festet fekete hajamból Rézvöröset csinált a töve szőke lett ... Nekem puha a hajam tőle ...most fogok másodjàra átmenni rajta! *5 !:) Úgy is divat a Fele más haj xd

2021.05.12. 18:57

A gesztenyebarna, szinte fekete hajamból első használat után is rögtön szőkét varázsolt, amit előtte a fodrász sajnos nem tudott megvalósítani. Így számomra ez egy igazi csodaszer!

2020.04.18. 08:11

Rézvörösre festettem a hajam, iszonyat megbántam, nem tetszett. Egy hét múlva nekiálltam ezzel a szőkítővel. Nagyon szép csibesárga lettem, ami nem volt baj, mert középszőkével rámentem utána. Na szóval, szépen kiszedte a rezes színt a hajamból. Ez nem festék, ez felvilágosító. Erre mehet a kívánt szín. A végeredmény nagyon szép egyenletes középszőke lett. E nélkül nem sikerült volna. Ezt nem lehet sokszor használni, hiszen szőkítő.

2019.11.26. 18:51

Nagyon sötétbarna/ fekete az eredeti hajam, platina szőkére festettem évekig ennek a segítségével.DE csakis a lenövéses tövekre használtam,fontos megjegyezni,hogy a teljes hajam fodrász szivatta hónapok alatt platinára, tehát ettől NE várd,hogy egyből szőke leszel,azt bízd fodrászra inkább! Szóval tőfestésre használtam,mert hamar látszott a fekete lenövés. Marha erős, tényleg szépen világosít! Akinek eleve világosabb az alapszíne, az inkább ne ezt válassz,hanem gyengébbet! Ez nem szőke hajfesték,hanem vilagosító!!!! Ezt fontos figyelembe venni! Valóban szárít ,mint minden szőkítő procedúra,de még mindig jobb mint a régi szőkítőpor.... Viszont én azért hagytam abba,mert rettenetesen véresre marta a fejbőröm,és sebes lett minden festés után,míg végül azt mondtam elég! Maradok inkább barna, csak ne marja a fejem többet. Szúrós szagú,bekönnyezős, erős festék. Csak oda kenjétek ahol világosítani kell, a már szőke hajra ne!!!!! Ha valaki tudja,hogy kell használni és nem allergiás rá,akár a legjobb barátja is lehet. A -1 csillagot az allergiás reakció miatt adom,de a termék egyébként szépen világosít