Tangle Teezer Salon Elite Hajkefe

4.6
Hozzáadva 2013.06.20.

Ideális választás a rakoncátlan hajra, kiküszöböli károsodását fésülés közben, megőrzi a haj egészséges ragyogását, megjelenését.

2024.05.07. 20:53

Annó azonnal megvettem amikor megjelent, a kék-rózsaszín színkombinációban, baràtnőim kinevettek hogy mi ez, kutyakefe? :D Mondtam, hogy na csak próbàljátok ki…azóta ők is ezt hasznàlják. Legjobb fésű!!

2023.09.25. 19:30

Amióta megvan, nem használok másik fésűt. Szerintem ez mindent elmond.

Utoljára szerkesztve: 2022.06.26. 12:59 - 2022.06.26. 12:57

A mi történetünk 6-7 éve kezdődött, amikor a fodrászom ajánlatára beszereztük nagy-nehezen egy fodrászkellék boltból ezt a fésűt, és túlzás nélkül mondhatom , hogy ilyen téren megváltoztatta az életemet. Akkoriban rengeteget szenvedtem a szinte derékig érő, vékony szálú, hihetetlenül dús hajammal, mert már attól ökölnyi csomók voltak benne, ha a legkisebb szellő megérintette. Nem segített semmilyen sampon, szérum, pakolás, de még a fodrász sem, tényleg abszolút végső elkeseredés volt ez a fésű, és mégis életem egyik legjobb döntése volt szépségápolás szempontjából. Azelőtt utáltam fésülködni, fájt, szenvedés volt, ezért is lepődtem meg, hogy ezzel milyen könnyen ment az egész. Már az első használat után éreztem, hogy végre valami segíteni fog, és szerintem ez a fésű segített abban, hogy mára már az ugyanúgy vékonyszálú és dús hajam egyáltalán nem hajlamos a gubancolódásra.update: Most, ennyi év elteltével kellett csak leváltanom, mert néhány foga megadta magát. Szerintem teljesen megéri az árát, és a felhajtást is, ami körülveszi.

2022.02.10. 15:11

göndör/ hullámos 2B/C hajamra a legjobb, bontani (vizesen s balzsamosan) is szoktam ill. szárazsampon kifésülésre is jól bevált.a vállalhatatlan tartkótájéki csomókat is szépen szét tudom vele szedni, nem törik bele a nyakam és a kezem :Dlassan 7éves az első ilyen hajkefém, még mindig semmi baja.

2021.09.25. 12:17

Hát én nem tudom, mindenki el van tőle ájulva hogy milyen szuper fesu, de én ezt nem érzem. Az lehet hogy fényes és puha lesz tole a hajam, viszont nem érzem hogy olyan kiemelkedően szuper fájdalommentesen ki is gubancolná. A fejbőrömet kifejezetten bántja, utána percekig lüktet tőle. Ugyanugy tépi sokszor a hajam mint a többi kefe, ezért elég nagyot csalódtam.

2021.07.02. 21:26

Legalább 6-7 éve csak ezt használom. Vékonyszálú hajam van, ami vizesen nagyon gubancolódott, sírva tudtam volna fakadni kifésülésnél. Végső elkeseredésembe találtam őt és meghozta a megváltást. :D Azóta soha nincs probléma vele és törni se töri úgy a hajat. Imádom.