Fürdőtermékek

4.8
Hozzáadva 2016.02.24.by

egifeny

1 kg

Kellemes, illatos, bőrtisztító hatású, habzó fürdősó.

Az élet mintegy 3 milliárd évvel ezelőtt az őstenger sós közegében keletkezett. A természetes sóoldatok élettani hatása és jelentősége közismert. Az ősi népgyógyászat és a mai modern természetgyógyászat sokféle panasz enyhítésére ajánlja.

A sós fürdő jó hatással van az izületi- és mozgásszervi panaszokra, bevált egyes nőgyógyászati problémák és felfázás esetén is. Segíti a kötőszöveti duzzanatok és ödémák felszívódását. Javítja  a vérkeringést, nyugtatóan hat az idegrendszerre. Jótékonyan befolyásolja  a verejtékmirigyek működését, így csökkenti a túlzott izzadást.

Változatok:

• kék - óceán
  • rózsaszín - parfüm
  • zöld - mentás
  • fehér - gyöngyvirág
  • fehér (nem habzó) - fenyő

2019.11.25. 11:08

Nagyon szeretem én is. A kéket szoktam venni legtöbbször. A fürdővizet szép kékre színezi, de a kádat nem fogja meg. Kellemes lágy habokat varázsol, elmerülni benne valami eszméletlen megnyugtató, jó érzés. A víz is olyan selymes lesz tőle. Megfázás esetén pedig különösen ajánlom, sokat segít a közérzeten. Kisfiamat is ebben fürdetem ha beteg vagy izomláza van az edzéstől. Mindig van otthon belőle. Jár az öt csillag. :)

2019.11.25. 10:08

Én a kék óceán fajtáját használtam. Nekem nagyon bevált. Sokkal szebb tőle a bőröm, és a szőrtüszőgyulladást, sebeket is meggyógyitja rendszeres használat esetén. (Heti kétszer szoktam általában) Árérték arányban is szuper termék. Mindenképp 5*.

2018.01.06. 12:03

Én a kéket használtam, leginkább a színe miatt. Az illata is nagyon tetszett, de csak lábáztatásra használtam. Semmi különleges hatása nem volt. Olcsó megoldás volt a minden vasárnapi lábfürdőhöz. Arra tökéletes volt. Ma már csak sima sót használok.

2017.10.29. 10:25

A zöldet és a kéket próbáltam. Utóbbinak sajnos nem nyűgözött le az illata, sőt... Az összetevői sem valami szépek, de legalább tényleg olcsó és jól habzik.

2017.01.08. 13:49

Én a zöldet (mentásat) használtam a nyáron, mostanában pedig lábáztatásra használom. Finom, puha lesz tőle a bőröm.

2016.11.01. 19:22

A parfümöset használom, imádom az illatát.