Lelőhely: Parfümériák, online

4.1
Hozzáadva 2023.10.24.by

Málni

50 ml és 100 ml

Illatjegyek: levendula, borsmenta, kávé, pacsuli

28 000 Ft és 39 000 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2024.10.23. 18:54 - 2024.10.23. 18:33

Az egyik legjobb illat a Világon. Keleties inkább nem nyugatias. Édesség a köbgyökön annyira jó. Reggel fújok magamra és este is érzem. Nyáron is, amikor a bőr egy picit nedvesebb. Édes csokoládé vaníliával röviden tömören.

Utoljára szerkesztve: 2023.07.16. 08:21 - 2023.07.15. 21:34

Kész vagyok ettől az illatól de a szó legpozitívabb értelmében! Férjem próbálta amit is az orrom alá nyomott, hogy mondjak véleményt róla... Mondom aztaaa de fincsi mi ez? De már egyből felismertem a női Angel re jellemző pacsulis, karamellás, csokis, vaníliás kompozíciót! Hozzáteszem a női Angel valamiért nem működik rajtam konkrétan van valami zavaró jegy ami nagyon felerősödik a bőrömön és nem tudom magamon elviselni! De ez?! ❤️ Magamon is kipróbáltam és ez valami isteni szépség lesz rajtam! Édes, csokis, karamellás pici kávé aromával ami tejes, krémes édes jó istenem rajtam semmi férfias nem lesz belőle annyira de annyira finom, hogy mondtam férjemnek, hogy ebből a 100 milsiet vegye meg mert erre én is rá fogok járni! 😍🥰 Férjemen teljesen más lesz, pacsulis, picit gyümis, levendulás, rajta is érezhető finoman a kávés aroma de valóban inkább a férfias oldala mutatkozik meg viszont rajtam meleg, édes, krémes, hogy légyszívesebben magamba harapnék! Benne egyáltalán nem érzem azt a zavaró szúrós jegyet amit a női párjában!Úgyhogy számomra tabu ez a női, férfi megnevezés nálam simán uniszex! Bőr függő semmi más! Úgyhogy gáz nem gáz de ezt én is használni fogom! Most is ez van rajtam ezzel fogok elaludni! ❤️Tartóssága is kiváló! 100 csillagot adnék ha lehetne!

Utoljára szerkesztve: 2022.12.30. 12:18 - 2022.09.24. 21:03

Angel férfi változatban. És igen, van benne angyal is, meg férfi is… Különleges, nem tucat illat. Ha megtalálja a gazdájàt, akkor gyönyörű

2020.09.29. 16:07

Van ami soha nem megy ki a divatból és soha nem tud unalmas,átlagos vagy kommersz lenni,szereted vagy utálod de azt nem mondhatod hogy untatlak!!ÁMEN!!!!haahahahahahah

Utoljára szerkesztve: 2020.02.12. 14:51 - 2020.02.12. 14:36

Hehe :D Látszik, hogy itt mindenki a people pleaser parfümökhöz van szokva. Először nekem is ez volt a reakcióm (ez meg mi a ? **), de adtam neki egy esélyt és szerintem már 10 üveggel vettem belőle ha nem többel. Egyszerűen mindig tud valami újat mutatni ez a parfüm, nem ez a lineáris leszáradása van mint a többi parfümnek. És nem ez a kis gyenge lágy illata van, amit kb. 3 használat után megunok. Igen is lázadó parfümnek számított ez 1996-ban, amikor mindenki a vizes, aquatic parfümöket nyomatta (Aqua di gio, stb...). Mugler volt az első aki mert ilyen gourmand parfümöket kiadni és lám még 20 év után is lehet kapni, akkor csak nem hibázott olyan nagyot :) És NEM NEM való mindenkinek, pont ezért szeretem mert nem ez lesz az első amit a parfümériában ajánlani fognak és kb minden második férfin ezt szagolod...

2019.01.20. 13:33

Sokáig nem ismertem a márkát és illatait, amikor először találkoztam a gumiborítású üveggel gyorsan visszatettem a polcra - semennyire nem fogott meg, épp ellenkezőleg. Újra az utamba került valahogy, utánaolvastam de tartottam ettől az illattól a lenti ellentmondásos vélemények miatt, de mindenképp akartam adni neki egy próbát. Olyannyira nem bántam meg, hogy az idei télre ez lett a választott illatom.Számomra édeskés de nem émelyítő: törökmézes, krémesen karamellás, malátás. Benzoin is jelen van és egy kis vanília is. Csakis téli, hideg időre ajánlom, különben fullasztó lehet - télen viszont lágyan melengető. Nekem nem tűnik durván maszkulinnak, nem erre fognak bomlani a nők, de mégis nagyon komfortos. Antiszocoknak én is ajánlom, ahogy lent is tette valaki:)