Lelőhely: Parfümériák, online

4.9
Hozzáadva 2019.02.03.by

miraclum

Illatcsalád: Orientális

Illatösszetétel: Bergamot, Citrom, Rozmaring, Zöld tea, Mandula, Gyöngyvirág, Styrax fa, Fekete tea, Fás jegyek, Tömjén, Tonkabab, Benzoin, Bőr

2021.10.28. 05:56

Pigmentfoltok

Évek óta benne van a fejemben ez az üvegcse, sokáig azt sem tudtam, hogy férfi illat. Szintén évek óta vadászom a tökéletes púderes tisztaság illatot de eddig nem találtam meg , pedig a Borotalcotól kezdve a Niveán át Villoresiig, Narcisoig bezárva sokmindent megnéztem már.Ajándékba jött belőle kiadós mennyiség, és most hiába Halloween időszak van amikor csak Halloweent fújok nem bírtam ki és kipróbáltam a mintákat.Az elején van egy leheletnyi borotvahab ahogy azt többen is írták, utána pedig a legfinomabb bőrös púder illat amit eddig volt szerencsém érezni, tartóssága 8+ óra egy fújásnak a kézfejemen, túlélt 20 kézmosást. Zseniális, ezt szeretném signature scentnek.Elkezdtem keresni a neten, nagyon nincs… de az egyik beszerzési forrásom karácsonyra ígért egy darabot nekem :) ajándék ez, többszörösen is. Remélem, hogy mohó , állandóan illatok után kutató énemet elcsitítja és megnyugszom.Amíg ide nem ér a nagy üveges belőle addig a mintát fogom szagolgatni és boldog leszek.

2020.03.26. 20:33

Bőröregedés

Gyönyörű, harmonikus, megnyugtató púderes-bújós illat. Bőrközeli, de ez illik is a karakteréhez. Eleinte van egy csepp borotvahabos bukéja, de ettől függetlenül eszembe nem jutna, hogy férfiillatnak szánták de még csak unisexnek sem nevezném, vannak sokkal "fiúsabb" női illatok.

2019.02.02. 18:00

Normál bőr
Vízhiány

Nőként viseltem ezt a csodálatos illatot, de férfiakon is jól működött. Szomorú vagyok, hogy megszűnt... Rendkívül jól megkomponált, meleg, kellemes illat. Niche minőség volt fillérekért.

2017.08.31. 15:37

Vízhiány

Azt hiszem, megtaláltam a Guerlain Shalimar Parfum Initial és a Bvlgari Black EDT szerelemgyerekét...! :) Rajtam legalábbis az első egy-másfél órában teljesen olyan ez az illat, mintha a két általam említett parfümöt összeöntöttem volna. Kicsit később Initial-től elbúcsúzok, és ami a bőrömön marad, az valóban egy kísérteties Bvlgari Black EDT hasonmás, de valahogy - szerintem - lágyabb, enyhén füstös, selymesebb és kifinomultabb formában, mentesítve a Black kissé "égett" mellékillatától. A Black számomra lázadó illat, a Midnight In Paris sokkal visszafogottabb, ám nem kevésbé vonzó... A dobozon "Pour Homme" felirat szerepel, de ez ne tévesszen meg senkit: bár az EDP-ről nem tudok nyilatkozni, az EDT (amiről e vélemény is íródik) szerintem is teljesen uniszex. Nőként könnyedén tudom viselni (mondom ezt úgy, hogy ritkán működnek rajtam az uniszex illatok!), de férfin is ugyanúgy tetszene, ebben biztos vagyok. Ámbrás, kissé poros-púderes (amolyan Guerlain-jelleggel), sejtelmesen titokzatos, bőrös-gumis, teás illat. Annyira gyönyörű és megnyugtató, hogy ilyet alkotni csak zseni képes. Szerintem rengeteg más, jóval drágább niche parfüm a kanyarban nincs hozzá képest...Tartós, bőrközeli (de szerintem annak is szánták), az üvege is gyönyörű. Természetesen kivonták a forgalomból, mint kb. minden illatot, amiért rajongok... A Bvlgari Black EDT nagyon jó alternatíva, de azért mégsem ugyanaz. :( Ha volna lehetőségem a kettő közül választani, gondolkodás nélkül a Midnight In Paris-t vásárolnám meg.Ha találok lelőhelyet, talán veszek is egy üveggel, mielőtt végleg eltűnne szegény a süllyesztőben... :(

Utoljára szerkesztve: 2017.07.08. 18:56 - 2017.06.12. 17:17

Pattanások (acne)

Kis fújóst kaptam belőle,amit ezúton is nagyon szépen köszönök kedves Anikó!!!:-)Ilyen illattal én még nem találkoztam,szinte másodpercről másodpercre változik:-)Első kifújáskor kicsit férfias volt,aztán átment a bőrömön egy az egyben C.K. One-ra,később előjött a tonkabab is,de nem olyan erőteljesen,mert a fás jegyek elnyomták,és most kiérződik már a bőr is,nem is tudom,már igazi illatorgia ért,úgyhogy még tesztelgetem.....:-)Tartóssága egyenlőre kiválónak tűnik,megelőlegezem neki a maximális 5 csillagot és majd később még visszatérek rá:-)Update:Sajnos nagyon férfias a bőrömön,de nincs szívem elvenni a maximális csillagot tőle,mert nagyon kifinomult,és egyedi illat,igazi ritkaság,és ami számomra nagyon fontos egy parfümnél,hogy baromi tartós,inkább felteszem eladásra,hátha valakinek jobban bejön a bőrén:-)

Utoljára szerkesztve: 2017.04.20. 20:08 - 2017.04.20. 17:04

Pigmentfoltok

Ma kaptam mintát belőle...Általában az unisex illatoktól rosszul vagyok! Nő vagyok, de Ő kell nekem! :) Lehetőleg nagyobb kiszerelésben, és persze minél hamarabb, mert attól tartok, hogy mire hazaér a "férfi a házba" végleg elgyengülök és lenyúlom!!! :D