Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
kocrea
2017.01.10. 14:11
Használhatatlan, irritálja a szemem, könnyezek tőle, olyan érzés mintha valami mentolos lenne benne. Kuka...
Utoljára szerkesztve: 2014.11.16. 13:23 - 2014.11.16. 13:23
Nem, nem, nem és nem. Soha többé nem eszek ceruzás terméket YR-től. Kőkemények és mire látható csíkot tudsz vele húzni, lenyúztad a szemed. Förtelem.
2014.04.15. 08:12
Lehet az volt a baj, hogy egy elég jó márka után vettem ezt meg (fekete színben). Hozzá voltam szokva, hogy egy könnyű mozdulattal éjfekete szemem lesz. Ezután az YR szemceruzát jó párszor újra kellett húznom. Tartóssága megmarad, bár én használok alá alapozót, anélkül egyik sem bírná ki a napot. Amiért ezt választottam: összetétel, márka. Úgy voltam vele, elhasználom, ha már megvettem. Erre 3 hét múlva valahol elhagytam. (talán a táskámból esett ki).
2013.05.28. 12:08
Feketét vettem, és nagyon elégedett vagyok vele. Tartósan fennmarad, nem maszatolódik és nagyon szépen lehet vele dolgozni. Külön örülök neki, hogy szembarát! :)
2012.12.31. 13:03
Feketét vettem akciósan és nagyon szeretem. Intenzív, szép színe van. Nem kenődik el, tartós és könnyű használni, mert kemény a ceruza, de nekem nem okoz gondot hogy ilyen.