Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
vador
Illatcsalád: fás
Fej: rozmaring, mandarin, bergamott
Szív: oud, vetiver
Alap: ámbra, mósusz
Utoljára szerkesztve: 2015.04.13. 12:35 - 2015.04.13. 12:01
M7 Oud Absolue: mennyei. Rendeltem mintát. Rajtam egy az egyben Le Baiser Du Dragon plusz oud. Nagyon finom, dögös likőrös.Hmm, a Baiser-ben és ebben is Alberto Morillas orra van. Vagy keze... Megdöbbentő a hasonlóság. Most már legalább kevésbé, illetve nem sajnálom, hogy nem fogok erre kiadni egy vagyont :DDe akkor is: eddig megesküdtem volna, hogy még egy olyan illat a világon nincs, mint a Dragon!
Utoljára szerkesztve: 2015.01.11. 21:07 - 2015.01.11. 20:57
Minta alapján az M7 OA 2011-es kiadása egészen különleges, keleties, mély, sötét, oudos élmény. Érzek némi hasonlóságot a Fahrenheit absolute-al, az M7 OA édesebb, sziruposabb, töményebb. Kikenéskor "ffias", friss, de gyorsan édes-kesernyés balzsamossá szelídül. Nem kifejezetten modern illat, nem is öreges, inkább klasszikusnak mondható. Az oud egyáltalán nem zavaró benne, szépen megkomponált, nagyon együtt vannak az összetevők. Nők si bátran hordhatják, véleményem szerint. Mostanság nehéz beszerezni, 1-2 helyen még kapható 18-20 ezer körül kínálják a 80ml-t.Remélem még lesz szerencsém egy teljes üveghez, szívesen elvinném magammal egy sötét-elborult vámpír buliba (most ne foglalkozzunk azzal a ténnyel, h nem léteznek vérszívók)A minta rajtam puhaságos, inkább bőrközeli mint szobát megtöltő, tartóssága 5-6h...
Utoljára szerkesztve: 2014.07.23. 08:24 - 2014.07.23. 08:22
A 80-as 90-es évek fordulójának nagy újítása volt a "blend-a-med" fogkrém gyerekeknek készült verziója a "blendi". Íze elvileg málnás (cseresznyés?) lett volna, de ezt nem sikerült jól eltalálni a fogkrémgyárban, így valamiféle édeskés/frissnek mondható tutti-frutti ízű áttetsző pirosas zselét kentünk a fogkeféink műanyag sörtéire. Ez odáig fajult, hogy bizonyos gyerekek a vacsorázást és a fogmosást egy bravúros mozgáskombinációval összekötötték, azaz almájukra kenték a gyerekfogkrémet és úgy ették. Szerintem számos fiatal evett meg hetek/hónapok alatt több tubus blendit, mire rájöttek a szülők, hogy miért fogy olyan szédületes sebességgel a varázsszer.Az M7-nek pont olyan illata van, mint az emlékeimben felsejlő tubusos fogtisztító ételnek. A nők erre gerjednek? Klassz! :) Csak nem ők is ilyesmit vacsoráztak rendszeresen életük hajnalán?Ehhez nagyon hasonlít (szerintem sima nyúlásról van szó): Lush Ladyboy