ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Aluminum Starch Octenylsuccinate

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(2 - nincs adat)

EWG Adat:

nincsen

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Keményítőféle, melyet csomósodás elleni (anticaking) és sűrűség szabályozó anyagként használnak a kozmetikumokban.

Az EWG szerint fő kockázata az összetevőnek, hogy nehéz fémmel és ólommal is szennyezett lehet. A CIR (Cosmetic Ingredient Review) szerint az összetevő használata bizonyos mennyiségi és minőségi előírásokat betartva biztonságos a kozmetikumokban.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.