ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK INCI ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Ammonium Lauryl Sulfate

Funkciók:

Tisztítószer

EWG Kockázat:

(1 - alacsony)

EWG Adat:

közepes

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Kókuszból előállítható, erőteljes, jól habzó felület aktív anyag, tisztítószer. Magas koncentrációban (10%) erős bőr és szem irritációt okozhat, 1% alatti koncentrációban már nem jelentős az irritáló hatás. Leggyakrabban samponokban találkozhatunk vele. Forrás: wikipédia

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.