ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK INCI ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Bifida Ferment Lysate

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - nincs adat)

EWG Adat:

nincsen

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

A bélrendszerben is megtalálható, probiotikus baktérium fermentálásával nyert összetevő, amely állítólag segíti a bőr természetes microflórájának fenntartását. Ez az Estee Lauder szabadalom a bifida ferment lysatet mint DNS javító anyagot említi. E 2010 augusztusában megjelent cikk szerint pedig a bifida ferment lysate hatékony összetevő az érzékeny, reaktív bőr kezelésére, mely segít a bőr természetes védőrétegének regenerálásában és ellenállóbbá tételében.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.