ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK INCI ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Camelina Sativa Seed Oil

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

(nincs adat)

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

magvas gomborka (más néven sárgarepce) magjából sajtolt olaj. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint bőrkondícionáló hatású összetevő. A Wikipédia információi alapján a magvas gomborka a növényi források között szokatlanul magas (akár 45%-os) omega-3 zsírsavtartalommal rendelkezik; a hidegen sajtolt Camelina-olaj több mint 50 százalékban többszörösen telítetlen. Az olaj igen gazdag természetes antioxidánsokban, mint a tokoferolok, ami miatt igen stabil, ellenáll az oxidációnak és az avasodásnak. Paula Begoun nagyszerű összetevőnek tartja, bár úgy tudja, hogy nem született még olyan kutatási eremény, mely alátámasztaná, hogy egyéb különleges hatása is van-e a bőrre a magas omega-3 zsírsav tartalmának hatásán túl.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.