ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK INCI ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Cocamidopropyl Hydroxysultaine

Funkciók:

Tisztítószer

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Kókuszolajból előállított összetevő, melyet a CosIng hivatalos funkció besorolása szerint antisztatikus hatású, tisztító, habzást elősegítő felületaktív összetevőként használnak a kozmetikumokban. Segít más összetevők szállításában, különösen a tisztító és hidratáló hatásúakéban. Paula Begon szerint igen gyengéd, bőrkímélő hatású anyag. Bár igen széleskörű a felhasználása, de elsősorban hajápoló termékekben találkozhatunk vele. 

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.