ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Denatonium Benzoate

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint felületképző, szagokat semlegesítő hatása miatt használják a kozmetikumokban. Mivel nagyon keserű íze van, ezért gyakran kerül olyan termékekbe, melyek lenyelése különösen veszélyes az egészségre, illetve amit finom illata miatt szívesen megkóstolnának vagy megennének a gyerekek. A leggyakrabban körömlakklemosók, parfümök, samponok, tusfürdők és folyékony szappanok összetevőjeként találkozhatunk vele.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.