ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK INCI ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Gluconolactone

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

A Gluconolactone (vagyis a PHA) egy glükonsav, melyet a NeoStrata szabadalmaztatott. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint bőrkondícionáló hatású összetevő, illetve kelátképző segédanyag, vagyis a krémet stabilizáló funkciója is van. Paula Begon szerint az AHA-hoz hasonló, de annál gyengédebb hámlasztó, a truthinaging szerint pedig erősen hidratáló, antioxidáns hatással is rendelkezik, és akár 50%-al megnöveli az UV sugárzás elleni védelmet.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.