ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK INCI ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Isopropyl Alcohol

Funkciók:

Illatanyag

EWG Kockázat:

(4 - közepes)

EWG Adat:

sok

Komedogén index:

(0 - alacsony)

Irritatív index:

(0 - alacsony)

Mik ezek az adatok?

Izopropil-alkohol. A CosIng besorolása szerint illlatanyagként, oldószerként, és fertőtlenítőszerként használatos összetevő. Paula Begoun a szárító, irritáló összetevők közé sorolja.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.