ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK INCI ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Sodium Cocoyl Isethionate

Funkciók:

Tisztítószer

EWG Kockázat:

(1 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Kókuszból származó gyengéd tisztító anyag (surfactant). Dr. Leslie Baumann a  Cosmetic Dermatology című könyvében azt írja, hogy a Sodium Cocoyl Isethionate különleges molekuláris szerkezetének köszönhetően egyenesen új dimenziókat nyitott meg a syndet barok (vagy "szappanmentes szappanok") gyengédségében.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.