ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Talc

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(3 - közepes)

EWG Adat:

közepes

Komedogén index:

(1 - alacsony)

Irritatív index:

(0 - alacsony)

Mik ezek az adatok?

Zsírkő. A zsírkő a természetben előforduló ásvány féle, melyet  a kozmetikumokban leginkább por formában térfogatnövelő, töltőanyagként használnak. A CosIng besorolás szerint még bőrradírozó, összecsomósodást megakadályozó, átlátszatlanná tevő és bőrvédő összetevő. Bár felmerült a gyanú, hogy a zsírkő belégzése esetleg rákkeltő lehet, Paula Begoun szerint átfogó kutatások mutatják, hogy a zsírkő tartalmú kozmetikumok nem növelik a használókban a tüdőrák kockázatát.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.