Systane Gel Drops Szemcsepp
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Egyéb | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | patikák | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: agi.greendaygirl, Módosítva: 2013. október 28.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | patikák | |
Kategória: | Egyéb | |
A Systane Gel Drops nedvesítő szemgél nappal és az éjszaka során a szemszárazság okozta közepesen súlyos és súlyos tünetek kezelésére alkalmazható. A készítmény kifejezetten a szemfelszín lubrikálására és helyreállítására szolgál, illetve védelmet nyújt a szemfelszín további károsodása ellen.
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
hát ez nagyon nem jött be. az itt olvasott vélemények ellenére adtam neki egy esélyt, mert más gél állagú már bevált, de gondoltam ez majd hatásosabb (az ára miatt is). kizárólag este használtam, mert napközben tényleg percekig nem látni tőle, de estére sem vált be, sőt mintha még szárított volna is, reggelre kissé égető érzéssel keltem. az olcsóbb Artelac Nighttime gel (éjszakára) és az Ocutears szemcsepp (nappalra) kombó sokkal jobb.

Nekem szemész írta fel, komoly szemszárazságra, kizárólag éjjelre. Megpróbáltam a napközbeni műkönnyel kiváltani, mert elég drága, de vissza kellett hogy térjek hozzá. Nekem feloldódott, szerintem ez a szemszárazságtól függ. Örülnék, ha elég lenne kisebb teljesítményű, de sajnos nekem a tapasztalat szerint szükséges. A problémám, mint minden gél állagú műkönnyel az, hogy a szempillámon összeáll a gél, s azt mindig le kell mosni, mert elég zavaró, azon kívül furcsán is néz ki vele az ember.

hát én csak estére szoktam használni, mert napközben, ha cseppentek nem látok rendesen percekig, annyira nem hatékony, mint amennyibe kerül, elhasználom, de nem veszem újra. inkább keresek valami olcsóbbat és hatékonyabbat.

Kedves Judit! Biztos, hogy nem kevered, ez ilyen zselé!?
csak azért is kérdeztem rá, mert nem tudom elhinni, h ez vkinek bejön!? Ki kellett mosnom a szememből többször is. Olyan érzes, mintha vmi darabokat raknék a szemembe, mely nem oldódik fel. Este használtam, majd reggel párszor Refresh-t, de még mindig fura volt. Megnéztem a szemem és nem hittem el, h egy nem kicsi gél darab van benne! 10 óra után is. Nem hinném, h ez normális lenne... Szivesen tele raknám vele annak a szemorvosnak a szemét, aki javasolta! Mindenesetre boldoggá tenne, ha vkinek oda tudnám adni ingyen. :) más ne dobja ki a pénzét vagy akinek ez tényleg bejön... pécsi vagyok, de ha kell feladom postán. Tele van és tök új.

Kedves Judit! Biztos, hogy nem kevered, ez ilyen zselé!?

A szemszárazságot elmulasztja. Megnyugtatja a szemet. Szerintem nagyon jó szemcsepp. Megéri az árát.

Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia